Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn

kobiety w ciazy sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Myślę, że o wiele ważniejsze od wyglądu jest przekazanie nowego życia... Kobieta decydując się na ciąże wie, że raczej już nigdy nie będzie wyglądać jak dotąd, ale najważniejsza jest misja, powołanie, pragnienie posiadania potomstwa - owoc miłości. Tylko pustak pisze takie teksty, jak Ty. Pustak i egoista. Jak nie podoba Ci się kobieta ciężarna, to pakuj dmuchaną lalę ;] Bo żadna normalna kobieta Cię nie zechce ;]

No, a co Ty sie spodziewałeś, ze Twoja kobieta w ciązy będzie wyglądała jak MISS WORLD? no to pojechałes po całości :D:P Jasne, ze ciężarna w zaawansowanej ciązy nie ma juz takiej figurki , ale ma swoje piękno, które trzeba umiec dostrzec pacanie.

Gość To efekt wmawiania
że ciąża to cudowny stan i kobieta w niej rozkwita. Nawet gdy przytyje 30-40 kg, porobią sie rozstępy itp. to i tak jest piękna "bo przecież jest w ciąży" wiec niejako z urzedu jest "piękna".:p

Gość nieciężarna
Zbyt nieskomplikowany jesteś by rozumieć pewne kwestie. Kobieta przed ciążą ma kształty które mają działać na męski mózg i zachęcać do kopulacji... sylwetka kobiety ciężanej ma być sygnałem dla takich tępaków jak Ty że kobieta już spodziewa się potomstwa i ma partnera.... a co seksownego jest w kobiecie ciężarnej ? choćby to że jej kobiecość jest w 100 % rozwinięta i podkreślona: - kobiecie rosną piersi, biodra, macica która przedtem miała około 7 cm długości powiększa się tak by zmieścić rosnące dziecko - w organiźmie kobiety ciężarnej jest 10 razy więcej hormonów niż przed ciążą co stanowi bardziej o kobiecości jak właśnie nie hormony, piersi i okrągłości typowe dla kobiet ? ciężarna jest żeńskim odpowiednikiem kulturysty na sterydach, tylko że kobieta staje się bardziej kobieca z natury a kulturyści oszukują naturę z pomocą chemii

Gość taaaa tylko że jakos
ta "kobiecość" jest mało estetyczna i nie dziala na facetów.:P

Gość Hehehe nie ma to jak
utożsamianie przez matki-Polki kobiecości z ciążą.:D

Gość matka nie polka
no tak , wiekoszosc kobiet w zaawansowanej wyglada zle mnie natomiast zaskoczylo to , ze Twoja żona w 3 m-cu juz Ci sie nie podoba!! kurcze, przeciez nawet brzucha nie widac :( a na ogól kobiety wygladaja w tym okresie naprawde dobrze.. a po za tym, cos za cos- skoro chcesz miec dziecko licz sie z tym, ze cialo kobiety sie ZMIENIA i to bardzo ! a co do seksownosci ciezarnych ... to media lansuja nachalnie taki obraz przyszłych matek , jednym sie one podobaja innym nie...

Gość Czyli co prawdziwy facet
ma uważac tylko ciezarne za najbardziej seksowne kobiety? nawet 100 kg cieżarówki? ale sobie wmawiacie.

Gość nieciężarna
durnyś autorze, po co żeniłeś się skoro widok kobiet ciężarnych Cię odrzuca ? trzebabyło mieć odwagę cywilną i powiedzieć przyszłej żonie że nie chcesz mieć dzieci bo obrzydzają Cię kobiety ciężarne a ty ciulu siedziałeś cicho a teraz żale wylewasz na forum za grosz uczciwości, po co z żoną drugie dziecko majstrowałeś skoro już po pierwszym wyglądała paskudnie ? mało masz między uszami skoro ruchasz nawet to co Ci się nie podoba

Gość zgadzam sie z matką nie polką
efekt lansowania w mediach takiej tezy a potem ciężarne oburzone jak ktos powie, że jednak nie wyglądają dobrze.

Gość onnnnnnnnnnnn
rozumiem i doceniam fakt ze kobieta w sobie nosi nowe zycie. kieruje uklon w jej strone. wiem ze 9mies ciazy latwe nie sa dlatego zonie pomagam jak moge. lubie podotykac brzucha posluchac bicia serca dziecka ale on sam w sobie sprawia ze mnie odtraca od kobiety. nawet dziewczyna przy kosci jak sie fajnie ubieze i zrobi jest atrakcyjna kobieta w ciazy brzucha nie zatuszuje zawsze bedzie on widoczny

Gość nieciężarna
wiesz lekarze plastycy nie wymyślili jeszcze sposobu na to by ukryć powiększoną macicę wraz z wodami płodowymi i dzieckiem.... pewnie gdyby usunąć kobiecie chirurgicznie 3/4 wnętrzności brzuch by niewystawał aż tak bardzo.... myślę że za jakiś czas lekarze zmiłują się nad takimi mężczyznami jak ty i każda kobieta planująca ciążę będzie sobie usuwać część wątroby, 1 nerkę i 90 % jelit byle tylko brzuch nie odstawał nieestetycznie w ostatnim trymestrze ciąży....

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnn
zona jak pisalem jest piekna kobieta tylko w ciazy jej atrakcyjnosc spada dzieci byly planowane i jak najbardziej chciane poza tym kto powiedzial ze ona nie wie ze w tym stanie seksualnie mnie nie podnieca

Gość nieciężarna
a co nas obchodzą Twoje problemy z potencją ? bo do tego wszystko sprowadzasz.... żona Cię nie podnieca więc napadasz na wszystkie ciężarne

Gość jestem w 39 tc
No wiesz, Ameryki nie odkryles :) Kobieta w zaawansowanej ciazy (ta to ja :) ) nie jest atrakcyjna i wcale taka sie nie czuje, chocby bardzo o siebie dbala (a to robie) i ogromna wage przywiazywala do wygladu. Dziwi mnie tylko, ze odczuwasz potrzebe wchodzenia na babskie forum i dzielenia sie swoimi przemysleniami wlasnie tu :) Poza tym sorry, ale najgorszemu wrogowi nie zycze takiego meza jak ty, ktory czepia sie zony w 3 miesiacu, kiedy tej ciazy jeszcze nawet u niej nie widac i zaklada specjalnie z tej okazji temat na forum O CIAZY. Powinienes isc na szkolenie do mojego meza "Jak powinien zachowac sie maz w ciazy", bo wiele, naprawde bardzo wiele moglbys sie od niego nauczyc. Pozdrow zone i powiedz jej, zeby sie nie marwila, bo na swiecie jest duzo fajnych facetow i niekoniecznie musi tracic czas przy tobie :p Pozdrawiam.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn
uswiadamiam wam tylko meski punkt widzenia. faceci w was nie widza obiektu pozadania a matke jego dziecka. jak juz pisalem faceci nie mowia ze nie jestescie dla nich pociagajace i atrakcyjne bo reagujecie wlasnie w ten sposob. lepiej jest nagiac prawde lub nic nie mowic niz wyrazic wlasna opinie i zostac zmieszanym z blotem. KOBIETY NIE UMIECIE PRZYJMOWAC SLOW KRYTYKI!!!!!!!!!!!!!!

Gość spostrzegawczy jesteś
ja za diabła nie rozpoznam na ulicy kobiety w 3 m-cu ciąży, a tobie one się JUŻ nie podobają z powodu swego stanu. Faktycznie, kobiety w ciąży nie są seksowne, ale bywają piękne. To tak, jak z facetami: jeden jest przystojny a drugi ładny. Różnica ogromna. W tym układzie kobieta ciężarna byłaby tą ładną.

Gość eve111
Ja sie tak właśnie czuję w ciąży, kompletnie aseksualna. Przed ciążą bardzo dbałam o siebie, teraz staram sie tak samo, ale zwyczajnie nie ma szans żebym poczuła się sexi z tym mega brzuchem. Dodam że jestem przeszcześliwa że jestem w ciaży, już teraz kocham moje maleństwo i na pewno zdecyduję się na kolejne. Co nie zmienia faktu że czuję się naprawdę nieatrakcyjna. Nie przytyłam zbyt wiele, a pomimo to nie czuję się dobrze w moim ciele. Nie wiem co naprawde mysli mój mąż, jak pytam to mówi że teraz kocha mnie podwójnie, ale domyślam się że nie jestem teraz dla niego zbyt pociagajaca. Rozumię go. Autorze topiku moze i nie miales na mysli nic zlego, staram sie ciebie zrozumiec, ale byloby mi przykro gdyby moj maz wypisywal takie rzeczy na babskim forum...

Ale co mamy z tymi słowami krytyki niby zrobić? Nie zachodzić w ciążę, bo nie będziemy podobać się facetom?

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn
wystarczy ja uszanowac nic wiecej. jezeli by kolezanka powiedziala ci ze brzydko wygladasz w niebieskim lub krtotko scietych wlosach nie ubrala bym ulubionego niebieskiego sweterka czy nie scela wlosow do ramion jak lubisz? zrozumcie ze wy jestescie cudowne ale nie atrakcyjne my was i tak kochamy

Gość eve111
W ciaże nie zachodzi sie po to zeby sie podobać facetom. Jak mężczyzna kocha to nie wazne jest dla niego jak wyglada jego zona w ciagu tych 9 miesiecy, ale jak się czuje i czy malenstwo jest zdrowe. Naprawdę na jakiś czasmozna zrezygnować z seksu i zastapic to przytulaniem calowaniem i glaskaniem brzuszka. U mnie wlasnie tak jest poniewaz ja od samego poczatku mam zwyczajny seksowstręt:))

Gość jestem w 39 tc
spostrzegawczy jesteś "Ale co mamy z tymi słowami krytyki niby zrobić? Nie zachodzić w ciążę, bo nie będziemy podobać się facetom?" No wlasnie :) Dlatego napisalam, ze dziwie sie koledze onnnn, ze czul potrzebe zakladania takiego topiku na forum dla matek i ciezarnych. Bez sensu :D

Gość matka nie polka
a ja teraz widze, ze Ty masz chyba jakis problem :P ciaza to jest szczególny okres, a kobieta nie musi Ci sie podobac ( zreszta czesc z nas potwierdzila Twoje zdanie, ze nie jestesmy atrakcyjne z wielkimi brzuchami) wiec o co chodzi tak naprawde?

i to jest wlasnie to, ze wiele facetów postrzega kobiete tylko i wyłącznie jako obiekt seksualny. Wypiera sie tego, ale jego poglądy mówią zupełnie co innego. i bądź tu mądrym :P

To zależy od opiniującej koleżanki. Gdyby mi to powiedziała taka z wyczuciem stylu przy tym przyjaźnie nastawiona, to całkiem możliwe, że nie założyłabym już niebieskiego sweterka. Ale nawet gdyby 1000 facetów stwierdziło, że nie może na mnie patrzeć w czasie ciąży, a ja uparłabym się, że chcę mieć dziecko, to chyba nic by mnie nie powstrzymało. P.S. Ale trafiłeś z tymi włosami do ramion i niebieskim sweterkiem. Moja znienawidzona długość włosów i kolor. Koleżanka w tym wypadku miałaby absolutną rację ;) Każdy ma prawo do swojej opinii, ale czasami warto przemilczeć, albo chociaż rozważniej dobierać działy, w których zakłada się topiki ;)

Gość czarpoma
onnnnnnnnnnnnnnn a ja rozumiem o co ci chodzi.kobieta w ciązy traci miano "kobiety-laski" tylko staje sie typowa kobieta

Gość czarpoma
niepotrzebnie poprostu poruszyłes ten temat bo kazda ciezarna wie ze straciła na swej atrakcyjnosci,bądz inaczej ją spostrzega;) i uwierz mi ze mało która uwaza sie wtedy za piekna.no ale cóz zyc trzeba i dzieci rodzic tez;)