Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eure2

Zniszczyłam swoje małżeństwo przez swojego zięcia

Polecane posty

Gość eure2

Mój mąż od początku nie akceptował męża naszej córki, nie podobało mu się wszystko w tym człowieku. Poczynając od nazwiska, wtedy córka przekonała go by przyjął jej, później nie podobała mu się rodzina chłopaka a nasza córka i tak do niej weszła. Niestety moja córeczka już od kilku miesięcy nie żyje,pozostawiła po sobie 10letniego synka. Ja pomagałam mu przy dziecku, i to się przerodziło w coś więcej. Zdradziłam męża,a on nas przyłapał, ziec mieszkał u nas. Teraz obydwoje zostaliśmy wyrzuceni z domu, niestety mąż nie pozwolił dziecka zabrac.

jesli to nie prowokacja to nie ziec jest winny tylko twoje niepohamowane zadze kobieto:o

Gość gimgówno na wakacjach

Gość no ludzieeeee
co to znaczy "nie pozwolił dziecka zabrać" - czy ten zięć nie ma praw rodzicielskich??? no szok

Gość ja tez bym sie przespala z
zieciem,podnieca mnie jego wysportowane cialo i przyznaje ze przylapuje sie na tym ze go prowokuje zakladam sexi ciuchy kiedy maja przyjsc w odwiedziny ...nawet bielizne ...niewiem czemu to robie ..podswiadomie go pragne i nieraz gosci w moich snach erotycznych wstydze sie tego ale to mna rzadzi....

Gość eure2
Prawa rodzicielskie ma,ale dla świętego spokoju chłopak ustąpił.I tak dziecko ma wrocic do niego,tylko póki co mąż robi problemy.

Gość ja tez bym przespala sie
Droga autorko a jak sie na to odwazylas,jak do tego doszlo?chociaz nie zalujesz..?

Gość głowa siwieje dupa szaleje
nie ma to jak zjebana stara baba której odpierdala do Kościoła pacierze mówić a nie zbereźności wymyślać

Gość głowa siwieje dupa szaleje
a przed wnuczkiem się nie wstydzisz ? jak mu kiedyś w oczy spojrzysz gdy się od kogoś dowie ?

Gość że też się wam tak chce
dyskutować z 16 letnim debilem :P

jestes jeszcze mloda i zobaczysz jak to jest kiedy latka leca i chcesz sie spodobac mezczyznie a nie staremu dziadu ktory juz nie daje rady ...

Gość a internet na śmietniku podlac
zyliscie?

Gość szok no szok
ja tez bym sie przespala z kobieto, oczywiście że masz prawo do tego, by chcieć seksu z młodym facetem - ale czy to musi być mąż własnej córki??? nie może być sąsiad czy ktokolwiek?

Gość eure2
Ja zrobiłam to całkowicie nieświadomie,zapomniałam o całym świecie wtedy.Byliśmy tylko ja i on.Mąż w tym dniu przyszedł i nas wyrzucił, ja poszłam mieszkac do swojej siostry a on jest teraz u swoich rodziców. Prosze poradźcie coś, ja naprawde nie chce tego rozwodu ale mój mąż się uwziął.

Gość jeśli to nie prowokacja to
jesteś dla mnie starą szmatą !

mieszkam w malutkiej wsi i nie ma tu atrakcyjnych mezczyzn...maz tylko pole i praca czuje sie zaniedbana a jestem bardzo atrakcyjna wyksztalcona kobieta...mieszkam tu z nim od 22lat i zaluje ze zycie przeszlo mi kolo nosa a ziec jest jedynym mezczyzna godnym mojej uwagi i(pod wzgledem dowcipu i atrakcyjnosci )...ale kiedys mysle ze moge zglupiec i zebym nie zalowala tylko ....chcialabym tak w sekrecie zrobic z nim to o czym marze i snie ...ach wstydze sie tego i niewiem co mam z tym robic ....

Gość patrzcie stara baba sypia z
młodym chłopcem. Pedofilia :D

Gość eure2
Ta sytuacja miała miejsce tylko raz,prosze zrozumcie mnie.

Gość eure2
To była jedna chwila zapomnienia,nie mówie że nic do tego chłopaka nie czuje bo czuje,ale zawsze najlepiej mi było przy mężu.Teraz on odstawia taki teatr,nie odbiera telefonów,nie otwiera drzwi,naprawde zależy mi na nim.

Gość szkoda że nie myślałaś o tym
wcześniej :P

Gość czy to
kolejny odcinek mody na sukces????? żałosna historyjka.

Gość o witaj Lidzia
Oj, Lidzia , Lidzia, znowu się sypiesz na szczegółach. To już lepszy był topik o ukochanym w Egipcie....:P Jestes mężatką od 22 lat? Ciekaweeee....a twoj wnuk ma 10 lat? To ile lat miała twoja córka jak urodziła dziecko? 12? Arytmetyka tym razem ci się Lidzia posypała.

Gość eure2
Mężatką jestem od 35 lat,a moja córka urodziła dziecko jak miała 26. Naprawde jestem w ciężkiej sytuacji,mąż się uwziął i ani mnie ani zięciowie nie otwiera drzwi,jeszcze problem jest z wnukiem bo powinien byc przy ojcu.

Gość zięciu ma chyba prawa rodzicie
lskie? wiec twój mężulek będzie i tak zmuszony do oddania dzieciaka! że was wyjebał z domu to wcale się nie dziwie:D

Gość o witaj Lidzia
Taaa, od 35 lat? czyli Teraz masz około 55 lat, moze nawet więcej. taaa i zięc na ciebie poleciał. Na prawie 60-latkę? Oj, Lidzia , Lidzia....co jeszcze wymyślisz? Daj sobie już siana, bo ludzie nie są bandą kretynów.

Gość eure2
Prawa rodzicielskie ma,ktoś mnie pytał tutaj czy wstyd mi będzie przed wnukiem,więc odpowiadam na to pytanie że nie. Teraz jedynie bym chciała by mąż po prostu wybaczył mi tą jedną zdrade a nie jeszcze mieszał w to niewinne dziecko.

Gość eure2
Kto to jest lidzia?,ja naprawde prosze o rade bo jestem w tragicznej sytuacji,dosc sie w życiu nacierpiałam,strasznie przeżyłam smierc córki, wtedy oddaliłam się troche od męża i to spowodowało że stało się tak jak się stało.

Gość ja tez bym sie przespala
to byl wkret z mojej strony :classic_cool:hahahaha podobalo wam sie o tej seksi bieliznie ?sprytna jestem prawda?

Gość ja tez bym sie przespala
a Ty eure 2 nie pierdol juz bo nudno sie robi ...nawet mnie💤

Gość puściłaś się z własnym zięciem
? z mężem nie żyjącej córki? co to za matka?