Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nattalli19

Jestem w ciazy a nie wiem z kim...

Polecane posty

Gość nattaa3
to jest prowokacja...

to ci Ty spałaś z 3 w ciągu jednego tygodnia??? przeciez kobieta jest płodna zaledwie tydzień w całym cyklu ( nie wspomnę o tym,ze sama komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia max 24 godziny ) prowokacja jak nic

Gość Nattalli19
w ciągu jednego dnia z nimi spałam

Gość Nadulka
Nattalii19 domyslam sie,ze masz na imie Natalia.Nie wiem dlaczego,ale kazda jaka znam Natalie jest kompletnie taka sama szmatka jak Ty.Piszesz,ze kochasz swojego lubego!Jak mozna kochac chlopaka i go zdradzac na prawo i lewo.Nie zazdroszcze Twojemu "chlopakowi" przyszlosci z Toba.

Gość marne prowo O
nie wierzę że są jeszcze tak głupi ludzie :O:O:O

A co to za różnica? Co 3 ojciec w Polsce wychowuje NIE SWOJE dzieci :D

Gość Nattalli19
to byl podszyw ze jednego dnia.. to wszystko sie dzialo w ciagu dwoch miesiecy..

Gość Nattalli19
Nie wierzysz ze mozna byc z kims, zdradzic go i wpasc?

Gość _Misiek_
Dokładnie wiesz z kim. Przemyśl to dzień po dniu, a i może ginekolog będzie potrafił dokładnie określić datę kiedy to się stało.

Gość Ellizabettta23
i co? urodzilas juz????

Gość doświadczony przez życie
Zawiadom wszystkich trzech. Wyjdź za stałego chłopaka, a pozostałych dwóch drapnij na alimenty. Będziecie mieli życie dostatnie i bezstresowe. A dziecko będzie chińczykiem, bo z sześciu jaj musi być żółte.

Gość bezposrednia
DZifffkaaaa!!!

Gość Rogacz28
jak ci nie wyszło z chłopakiem to napisz do mnie mnie możesz zdradzać z kim chcesz jak wpadniesz znowu z kimś to ja wychowam jak swoje kręci mnie jak moja ukochana doprawia mi rogi i nie mam nic przeciwko żeby wszyscy o tym wiedzieli napisz proszę

Gość gość
cyt.: szparek Gorzej, jak d*pczyłaś się z murzynem. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Ciekawe, bo nawet po seksie z białym może wyjść dziecko czarne. Był w historii taki przypadek, kiedy w dalszym pokoleniu kobieta kopulowała/zaszła w ciążę z murzynem i ten gen murzyński uaktywnił się teraz w pożyciu z białym. Weź podstępnie włos każdego twojego kopulanta i zrób testy genetyczne, wtedy będziesz wiedziała na 100% któremu będziesz ew. płaciła alimenty albo je ściągała. 🖐️

Gość gość
niepotrzebnie cię postraszyłem, bo po badaniach genetycznych może okazać się, że ojcem jest aktualny kopulant, zatem koniecznie zrób jw.

Gość Nattalli19
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę dziewiętnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość sone
smiem przypuszczac ze to znowu sprawka Ducha Swietego...on juz takie bezecenstwa robil i w nocy nachodzil spiece kobiety, wiadomo ile szumu jest po tym

Gość Dlaciebienazawsze
Powinnaś powiedzieć prawdę swojemu chłopakowi. To było by uczciwe z twojej strony.Kłamstwo może po latach się wydać wtedy nie wiesz w jakiej sytuacji będziesz. Przemyśl póki nie jest za póżno.

Gość wielicia
Pare lat temu moja laska chciala wmnie wrobic ale jak urodzila to sie wydalo,bo czarne wykoczylo,i pozniej mnie przeproszala ze jak w uk na zmywakach pracowala to z czarnym ta dziedzine sportu trenowala,ale sie nie ubierala

A mojego znajomego(biały ) dziewczyna urodziła czarnego bobasa i mówiła facetowi że to jego a czarne bo piła mleko od czarnej krowy :):) Chłopak mało brakowało by uwierzył -miłość czyni cuda !

Gość gość
A to co nie bylo cie przy tym jak cie zaplodnial????ß

Gość gość
Mnie kolega opowiadal ze jego dziewczyna mu wmawiala ze to wina tego kondona co im pekt a byl czarny

DNA zbada jak się nie będzie zgadzało skopaną d*pcie będzie miała.:D

Gość gość
A to co nie bylo Cie przy tym jak Cie ktos zaplodnial ?? Moja sasiadka tez tak miala ale zbadali zbadali druzyne hokeja na lodzie i znalezli

Gość NieDLaCiebie
Szanuj sie dziewczyno a jeśli gówno wiesz o seksie to po co sie kochasz?