Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosy

pytanie o włosy

Polecane posty

Gość włosy

Kiedyś miałam włosy lekko za ramiona i ładnie mi się kręciły dosyć mocne loki. zteraz mam włosy do połowy pleców i już się tak fajnie nie kręcą. Tzn kręcą się tylko te z dolnej warstwy te na wierzchu są lekko falowane. I teraz pytanie myślicie, że jak znowu się obetne za ramiona to będą mi się tak kręcić?? Bo przyznam, że te wcześniejsze loczki bardziej mi się podobały niż jak mam teraz

Gość włosy
Dzięki :) Wszyscy mi tego obcięcia odradzają, ale jak patrzę na zdjęcia z tamtych czasów to jakoś zatęskniłam za tymi lokami...

Gość mamammamama
to moze nie obcinaj z dlugosci, tylko wycieniuj. jak bedziesz miala kilka krotszych warstw to sie uniosa i pokreca znowu. i nie bedziesz musiala skracac calych wlosow.

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

jak scieniujesz to bedzie wygladalo jakby Ci sie kreciły od poczatku głowy... czyli baranek:)