Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa.1990r...

jest mi smutno przez faceta

Polecane posty

Gość kasiaaa.1990r...

jest mi smutno bo mój facet cały dzien dzisiaj do mnie nie dzwonil :( fakt ze pracuje do 19 ale troche czasu nawet na krotki telefon moglby znalesc :( mowi ze teskni a tak sie zachowuje (mieszkamy daleo od siebie ze wzgledu na jego prace).... Tak mnie kusi zeby zadzwonic jak myslicie zadzwonic pierwsza czy czekac ???

Gość nie dzwon czekaj

Gość aaaahhhhiiiii
zadzwoń co ci szkodzi :)

Gość kasiaaa.1990r..
no niby nic nie szkodzi ,ale dlaczego on nie moze odezwac sie 1 ? czego to ja zawsze musze 1 do niego dzwonic :/ czuje sie tak jakby niechcial ze mna gadac ....

Gość kasiaaa.1990r...
powiedzial mi ze nie zadzwonil po idzie sobie doladopwac konto ,bo nic nie mial .... ale mnie wkurwil ,widzimy sie tylko 2 razy w tygodniu a on mi mowi ze jutro nie przyjedzie bo pracuje do 21 :/ ciezko mi w to uwiezyc ....

Gość paulla1201kotek
zapamiętaj facet to świnia ja bym mu nie ufała jak tak się zachowuje chba że on ma tak czały czas???

Gość ogorek
Jakieś 2 tyg. temu miałam tak samo.. A do czego doszło ? do tego że doładował sobie to cholerne konto zadzwonił i pwoiedział "u mnie w życiu dużo się pozmieniało, to koniec.."

Gość kasiaaa.1990r...
całe moje życie kręci sie wokól tego faceta, nic innego mnie nie interesuje tylko to żeby jego nie stracić a on mi takie numery zasuwa :(

Gość kasiaaa.1990r.
to z 20:52 to podszyw choc ma troszke prawdy niestety :( gadalam z nim przed chwila jest jais dziwny ,czuje ze cos konbinuje powiedzial mi ze tak naprawde to szkoda mu wydac na bilet do mnie :/ i wogole go te weekendy drogo wynosza (dodam ze nigdzie nie chodzimy ,nic mi nie kupuje wiec nie wiem dlaczego) nie poznaje chlopaka....

Gość kasiaaa.1990r..
kurde woli sie ze mna nie widziec 2 tygodnie niz wydac na weekend max 100 zł :/

Ja kiedyś byłam z takim co mieszkał ode mnie 4 km i nie miał czasu raz w tygodniu...rezultat? rozstanie:/ ale na dobre mi to wyszło, odżyłam:)

Gość kasia1990......
kurcze smutno mi bo wiem ze to wszystko wlasnie do tego prowadzi :/ do roztania ......

Gość kasiaaa.1990r..
verdine20-nie to nie podszyw....

nie dzwon !! baa nawet gdyby zadzwonil to nie odbieraj. facet pewnie zaczyna sie wycofywac bo czuje sie zmuszony co codziennych rozmow. on powinien pragnac tego by uslyszec Twoj glos. w kazdej chwili szukac kontaktu. nie narzucaj mu sie bo bedzie gorzej

racja, nic na siłę, a jeśli On po prostu się przestanie odzywać to wyjdzie jaki jest...bo rozstać się tez trzeba z godnością a nie po prostu zrywając kontakt!

Gość taa mówił że tęskni
ale nie wiedział jeszcze nie umiesz pisać:o

Gość zzccvvvvvvvvvvvv
czekaj, czekaj, a jak nie zadzwoni, to go rzuc, w koncu nie jest ciebie wart... co za deblie... zadzwon, do cholery! zapytaj, jak minal dzien, jak w pracy itp. co za gowniara... i popros, zeby czasem choc smsa napisal, ale normalnie go popros.

Gość kasia1990r.....
ale my sie ze soba nie roztajemy , jeszce......a 100 mu idzie glownie na bilety (bo 50 zl wydaje na sam dojazd) i paliwo okolo 40 zl i 10 zl na takie pierdoy typu chipsy itd szkoda mu 100 zł na likendzie a co robi teraz? pije zkolegami piwo :/ na alkohol jakos mu nie szkoda :/

Gość kasia1990r...
tak juz zadzwonilam , normalnie znim chcialam rozmawiac ale on na wstepie powiedzial mi ze jutro nie przyjedzie bo pracuje do 21 a pozniej zmienil na wersje ze mu szkoda na bilety :/ i ze sie nie oplaca na 2 dni :/ mialam juz mu odpowiedziec no to moze wogole sie nie spotykajmy bo to sie przeciez nie oplaca ale sie powstrzymalam....

trzeba było mu to powiedziec... co to za zwiazek kiedy facet nie ma ochoty sier spotykac bo mu zal kasy?? narzeczony mojej znajomej przejeżdzał co tydzien czasem co dwa ponad 350 km zeby spedzic z nia dzien albo dwa. Po pół roku zamieszkali razem, za niedługo slub. Wiec jak ktos chce to moze. A widac ze Twoj ma to w dupie... po co Ci taki facet? kiedy sie spotkacie? za tydzien, dwa? miesiac?

Gość lolaolao
W takim razie powiedz, że jak mu się nie opłaca, to niech za te pieniądze pójdzie z kumplami na piwo. SERIO! Powiedz mu tak, sam jestem facetem, więc wiem. A jak będzie miał focha, to powiedz, że Ci po prostu było przykro, że sobie tak lekko coś takiego powiedział... A jak nie uszanuje Twoich uczuć - jego strata.

niestety ale to jest zawsze podejrzane, gdy facet nie ma dla Ciebie czasu w weekend, bo to czas który rezerwuje się dla kogoś ważnego dla siebie a jeśli dla niektórych najważniejsi są koledzy do picia lub dupa poznana przed godziną to pozostaje tylko współczuć głupoty

Gość ediiiiii
rozmawialas juz z nim?

tak rozmawialam .wczoraj byl na piwie ze znajomymi ,polozyl sie spac okolo godz 00 ..Powiedzialm mu ze przeszzkadza mi ze tak zadko sie widujemy a on robi wszystko zebysmy widywali sie jeszce rzadziej (chodzilo mi ota dorywcza prace na sobote ) powiedzial mi ze chce sobe jak najszybciej odlozyc na samochod a pozniej zmieni prace na taka w naszym miescie zebysmy sie czesto widywali ... juz sama nie wiem jak mam sie zachowac on w tej wawie bardzo ladnie zarabia okolo 4-5 tysiecy na czysto a w sobote 500 zł ale nie wiem czy nasz zwiazek sie przez to nie zepsuje :(

Gość mala kobietka
nie dzwoni bo jest wpracy, sama to doskonale wiesz :) jak kiedys bedziesz bardzo zajęta, to zauważ, że jak coś robisz to tez nie dzwonisz