Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

Na co facet zwraca uwage na pierwszym spotkaniu???

Polecane posty

opowiedzcie z doświadczenia.. co was zniechęciło a co mile zaskoczyło?? Albo jakieś śmieszne sytuacje czy wpadki:)

Gość elo elo onaaa
na wygląd i na to czy sie usmiechasz

Gość na cycki

A mi sie wydaje, ze ... wyglad : całokształt,. uśmiech, ogólny wyglad charakter: czy macie wspólne tematy, jak sie czujecie w swoim towarzystwie

Gość na twarz włosy nogi biust
czy jesteś naturalna,czy nie jesteś gruba

Oczywiście wygląd w sensie wyrazistość. Lubię kobiety charyzmatyczne. Czyli takie, które mają fajną mimikę twarzy, obdarzone sympatycznym uśmiechem. Oczywiście otwartość, nie lubię damulek, które myślą, że wszystko im się należy z racji tego, że są "fajne". Jeżeli dziewczyna zachowuje się jak istota wyższa i patrzy na wszystkich z góry, to jakoś nie mam ochoty na nawiązywanie głębszej znajomości.

Gość Kto mnie zna ten wie
na zęby

Gość biedny jestes kenniks
Niektóre kobiety robią tak po to by być bardziej tajemnicze zebyc mogl je odzierac z tej skóry niedostępności... Takie zimne złe... traktują cie z góry... i w ogóle udają ze nie mają checi z Tobą gadać... Ty sobie dajesz spokó, ona też... apotem żałujecie wez sie koles zastanów:D

Gość darek.das
tyłek musi być niezły tzn.krowy grube odpadają w przebiegach cycki ale nie balony-rozmiar B-C lubię pełne usta

Nie znasz mnie, więc nie oceniaj po jednym zdaniu... Uwielbiam kobiety zagadkowe, a traktujące z góry mam na myśli "wynoszące się" jeśli wiesz co mam na myśli? Takie, którym wszystko nie pasuje, takie które non stop mają niezadowoloną minę. Z doświadczenia wiem, że najczęściej to dziewczyny, które mają wyidealizowany i spaczony obraz rzeczywistości. Nienawidzę wręcz jak dziewczyna non stop ma kwaśną i niezadowoloną minę.

Gość do kenniks
wiesz co ,przesadzasz z paroma rzeczami,ale niech ci będzie,masz za duże wymagania

Gość kenniks wrzuc na looz
to nie lubisz marzycielek. SZCZERE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!! nigdy takich ni epoznasz, a sa romantyczkami i maja piekna dusze... lubisz latwe lalunie...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh facet fuj!

każdy jest inny i każdy zwraca uwagę na co innego :) też wiele zależy od nastawienia faceta czy kobiety (jakie ma oczekiwania co do pierwszego spotkania) osobiście gdybym umówił się z nowo poznaną laską i była by zbyt wyzywająco ubrana czy głupio mądra bądź zgrywała by cwaniarę, to odpuścił bym sobie. Ale ja jestem inny :) odpuszczam sobie każda panienkę która mnie nie ukuje w pierwszych 10 sekundach. Nie zachowuje nawet koleżeństwa.

Zanim bardziej mnie zmieszają z błotem, zagatka22 jedna rada... Jeśli wybierasz się w najbliższym czasie na randkę, postaw na naturalność i bądź po prostu sobą;) Idź tam z myślą, żeby miło spędzić czas i tego się trzymaj.

nie zaklaaj mini! nie odkrywaj za wiele a pierwszym spotkaniu jak facet ma wyobraznie to sie sotka z Toba ponownie

no wiele jest takich co są wiecznie niezadowolone z życia...i co dziwne, mają kogoś, kto z nimi wytrzymuje...

Gość znajomy ktos
Usmiech na pierwszym miejscu :classic_cool:🖐️

Gość bgnrjy
na całokształ i na uśmiech facetom się podobały moje pełne usta zawsze :P

kasssia89 prawda, że takich wiecznie niezadowolonych "zołz" w negatywnym tego słowa znaczeniu sobie kogoś znajduje... ale na pewno nie kogoś z tak wysokimi wymaganiami jak ja:D

Kenniks czyli polując na Ciebie trzeba być uśmiechniętą, wesołą, naturalną dziewczyną, tak?? :)

Gość vtebthnt
ja nie uważam że Kenniks ma wygórowane wymagania nie pisał że nie lubi marzycielek ale kobiet żyjących w innym świecie :D coś tego typu jak fantasy :D

Dokładnie Kasiu, coś jak w piosence Rotary "Na jednej z dzikich plaż";) vtebthnt tekst z fantasy powalił mnie na kolana:P

Gość do kenniks
może brzydula ula by ci odpowiadała zawsze uśmiechnięta,naturalna i w ogóle...

Gość lsfjai
to kasiu bierz się za keniksa bo widać żeś sama bez faceta

"do kenniks" widzę, że lubisz się przyczepić i głęboko drążyć dziurę... Jednak odpowiem Ci - nasza Polska wersja BrzydUli wcale tak bardzo nie zmieniła aktorki. Charakteryzacja nie jest silna, tylko aparat na zęby i kiepskie okulary. Oczywiście drzemie w Niej potencjał;) A aktorka, która ją gra jest atrakcyjna i naturalna:D