Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

Na co facet zwraca uwage na pierwszym spotkaniu???

Polecane posty

Zatem skoro było tak jak napisałaś, bez szans na coś więcej to nie dziwi mnie, że się wycofał i to wcale nie musi oznaczać, że mu nie zależy. Potrafił ocenić sytuację i zdać sobie sprawę, że obojętnie jak by było to jedno z was się będzie męczyć. Albo On trwając w nieszczęśliwym zauroczeniu z wiedzą, że nic z tego nie będzie. Albo Ty odpychając jego próby przeforsowania odrobiny przestrzeni. Zatem wymaganie dalszej znajomości od niego byłoby z Twojej strony czystym egoizmem...

Dobranoc Kasiu;) Jak w snach odwiedzi Cię charyzmatyczny brunet - to na pewno ja:D

Gość zośka21
nie wiem, może facet inaczej to widzi, ale to już jako cżłowiek sie dal niego nie liczee?? tylko jako kobieta i tylko jako tak aktóra z nim bedzie. kurcze czasem mnie wkurza to i prxzychodzi na myśl ze te wsszystkie nasze rozmowy o życiu o problemach i o wszystkim były tylko po to żeby mnie przekonąc,zeby mnie zbobyc. i to że teraz sie kompletnie nie odzywa... ajććć

Spójrz na to z drugiej strony... Mogłabyś się przyjaźnić z facetem, w którym się zakochałaś, wiedząc, że z jego strony nic nie będzie?

Gość na pierwszym i na drugim
...na cipke. To go tylko interesuje, no może nie tylko, cycuszki też go zainteresują.

Gość zośka21
no w sumie chyba nie. czyli ze co źle zrobiłam ze ciągnełam to tak długoo?? powinnam od razu powiedzieć ze kompletnie nic i wiecej sie nie spotykamyy??

Gość zośka21
a ja wierze:P bynajmniej do czasu gdy pojawiają sie jacyś potencjalni zazdrośnicy czyt. partner lub partnerka.

Nawet jeśli nikt nie ma partnera/partnerki to prędzej czy później jedna ze stron zapragnie czegoś więcej. No chyba, że nie widują się aż tak często;)

Gość zośka21
dobra uciekam. dobranoc. dzieki za "rozmowe"