Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martita82

pierwszy raz

Polecane posty

mam pytanko, przede mną pierwszy raz i chciałabym sie dowiedzieć czy bardzo boli i czy dużo krwi bedzie, dziekuje za odp., to dla mnie ważne....

Gość 82 to Twoj rok urodzenia
?

Gość Kasjaaa
To są cechy indywidualne.

Nie ma reguły, niektore boli, krwawią, inne nie. Życzę ci abyś należała do drugiej grupy :) Ale nie spodziewaj sie sensacji po pierwszym razie. Raczej szału nie bedzie. ALe póxniej juz coraz lepiej ;)

Gość masakra jest jakby świniaka
zażynali :o Sposób jest jeden: kołek w zęby, nogi na za piętnaście trzecia, alleluja i do przodu

Gość młódkaa
mnie bolało jak cholera...ale potem już było wporządku ;] tylko, że krew to dopiero za którymś razem poleciała, jak cała błona poszła ;] dopiero za 6 razem hehehe

może nie będzie tak źle, troszkę sie obawiam, a chce,żeby było jak najlepiej, no i nie spodziewam sie rewelacji po pierwszym razie, potem już pewnie bedzie lepiej:) Boje sie tylko,że bedzie tak bolało,że bede kazała,żeby przestał, ehhh:)

Gość paulina ina ina ina
ja to chyba jestem wyjatkiem od reguly. Mnie nic nie bolalo, w ogole nie krwawilam i bylo cudownie. Jak najbardziej moge powiedziec ze weszlam w seks zadowolona:)

Mnie tylko zabolalo gdy pierwszy raz wsuwal go ale tylko przez chwile bo zrobil to zdecydiwanie ale zarazem delikatnie. Krewka...hmmm troszkę było ale tak pozatym wszystko ok.

Gość szarlotka z miodem
JA NIC NIE CZULAM ZADNEGO BOLU