Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziuta na maxa

Czy facet, którego się odsunie poddaje się tak łatwo? co zrobić by wrócił??

Polecane posty

Gość ZIUTA AUTORKA TEMATU
@ seniorita KTOS SIE BAWI NASZYMI NICKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S Ja z nim rozmawiałam zaledwie jakieś 15 razy... o tematach ogólnych (podróze, nauka...języki itd) nigdy nie było to przy piwie i kawie.... a o NAS to już w ogóle... ehhhhhhhhh

jaki frajer.... wziął mi ukradł nicka... i ma teraz czarnego...:(:(:( ale to i tak ja znam swoją sytuację i temat jest mój mój!!!!!!!!!

ziuta, zdążyłam swój zaczernić ;) fajne nicki to ludzie kradną lub tylko próbują;) czyli rozmawiaj z nim dalej uprzejmie i miło, a po paru rozmowach zapytaj czy nie poszedł na piwo, bo Ty masz chęć na zimnego browarka ai pogadać:P

Kurna .. jestes bezczely... zabrales mi nicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Seniorita, nie wierz mu.... ukradl mi nicka, jest teraz czarny... ;( ale to ja znam prawdziwą sprawę!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe, ciekawe co ci nawymysla...mówiąc ze to ja.... ;(:(:(:(:(:(:(

Gość ziuta-nie umiem zaczenic nicka
my jestesmy zbyt niesmiali zeby takie piwo czy kawę podjąć.... Ale wezmę opcję pod uwagę za jakieś 20 lat... moze wtedy cos z tego bedzie...:(:(

Gość ziuta-nie umiem zaczernic nick
ta prawdziwa ziuta nie klnie:):):) i tu moja przewaga

Gość ta najprawdziwsza
zawsze moge podac maila a potem gg i ten kto chce ze mna poroznawic napisze.... ;)

Gość real ziuta
ok nie przejmujmy sie wrocmy do tematu.. niestety mialam w dziecinstwie ciezkie przezycia z ojcem - mysle ze ta sprawa teraz to pitno psychiczne... takze to nie bedzie takie proste seniorita :)

Gość jestem fanką ziuty
spodobał ci sie mój temat? chcesz być ziutą? ok, to sobie bądź jka mój piekny do mnie wróci, to ci szczena opadnie!!! paaaaaaaaa obrazam sie na wszystkich Dzieki Seniorita za rady...:)

Gość poprostu ziuta
penis wam wszystkim w ucho

Gość ziuta 1500 100 800
to moze porozmawiajmy o penisach^^ jest nas tutaj 10 ziut i jedna seniorita - w sam raz temat dla kilkunastu krewkich kobiet

Gość ***PENIS***

Gość real ziuta
@seniorita :) nie idz.. ;) co im sie dziwic... ja tez lubie penisy ;) w koncu nasz topik tez metaforycznie o tym traktowal... ;)

Gość ziutaktora zaczela temat
Seniorita? pociągniemy temat na gadu? mój mail ziutka_marysia@op.pl

Gość ale z ciebie palant
kradniesz maila, piszesz o penisach i teraz podrywasz Senioritę!!! ożżżżżżżżżżż TY!:P hahaha

Gość prawdziwa ziuta
czekam na maila od powaznego człowieka,który zainteresował sie moja sprawa i chce mi pomoc z góry dziękuję