Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam smutna

moj facet pojechal dzis na camping

Polecane posty

Gość taka tam smutna

a mi jest okropnie smutno bo bardzo chcialam pojechac z nim:( wiem, ze to tylko weekend ale ja juz tesknie:( tam bedzie okolo 60 osob i swietna zabawa i tak bardzo ccialam z nim spedzic noc w namiocie;)

Gość no i pewnie
sobie jakaś podyma:D

Gość taka tam smutna
jakby mi sie chcialo chuja a nie mojego faceta to bym poszla i kopulowala. nie no mysle, ze nikogo tam nie podyma skoro mnie tam nie ma!

Gość błędnie myślisz
skoro CIEBIE tam nie ma, to CIEBIE nie podyma - to jest prawdziwe stwierdzenie, a nie to co Ty napisałaś :)

Gość a dlaczego
nie pojechalas?

Gość to pewnie z jakaś
koleżanka się zabawia, mój też kiedyś z "kolegą" pojechał. Tylko, że kolega miał pisię :o

Gość no i pewnie
jasne i ty w to wierzysz ?? he no ok skoro taka naiwna z ciebie dziewczyna:] pewnie wlasnie bzyka kogos a ty sie rozpisujesz ze bardzo teskni ... jak nie dzwoni nie pisze to znaczy ze dobrze sie bawi bez ciebie i potrafi o tobie zapomniec a nawet jakby dzownil to tylko dlatego zebys nic nie podejrzewala

No właśnie, czemu z nim nie pojechałaś skoro chciałaś?

Gość taka tam smutna
nie pojechalam bo pracuje w weekend. nie napislam ze on teskni tylko, ze ja tesknie. pozatym czy naprawde kazdy facetem ktory nie jest pod kontrola 24/h zdradza? ufam mu, wiem z kim pojechal, cociaz fakt pojechal z samymi facetami. ale przeciez nie moge sobie zatruwac glowy tym, ze moze mnie zdradzic bo jakby chcial moglby mnie zdradzic i tu na miejscu. pozatym co mialam zrobic zabronic mu jechac? on bardzo sie cieszyl na ten wyjazd, do wczoraj myslelismy, ze pojedziemy razem:(

Gość ja postawiłabym
ultimatum albo ze mna albo wcale.. a ze pracujesz to sprawe masz wygrana ale wolalas puscic go a teraz to on sie bawi w najlepsze a ty sie zastanawiasz co on robi

Gość chłopak mojej koleżanki
na takim kampingu zdradził ją z kolegą! Ponoć był piany i stało się :o Normalnie jak z tajemnicy brockback mountain

Gość taka tam smutna
a ja nie zamierzam mu stawiac takiego ultimatum bo chlopak pracuje caly czas po raz pierwszy od 5 miesiecy ma urlop a ten camping planowalismy od dawna. mialam mu zepsuc plany bo takie mam widzimisie? to juz wole sie troche pozastanawiac nad tym co on tam robi

Gość to pewnie z jakaś
No napisałam pisię, bo ja zawszę tak mówię o cipce, a co, tylko małolaty mają pisię, a ja to już pizdę mam :o A ta koleżanka miała 21 lat, więc raczej to nie była pedofilia :P

Nie można faceta tak pilnować! Przecież raz na jakiś czas może sobie odetchnąć! Jak chce zdradzić to i tak zdradzi. Nie musi wyjeżdżać nawet!

Gość taka tam smutna
i dlatego wlasnie i ja nie probowalam mu mowic, ze ma zostac. wiem, ze bardzo sie cieszyl na ten camping, zwlaszcza, ze mielismy jechac razem. teraz zaczynam sie zastanawiac czy przypadkiem dwie nocki spedzone w stanie upojenia alkoholowego nie uczynia z niego nalogowego zdradzacza;) w koncu brzydki nie jest:)

ale wy jesteście dziwni... chłopak pojechał ze znajomymi i co, oczywiście zdradza, bo nic innego podczas takiego wypadu nie można robić...faceta to należy trzymać na smyczy no nie, przecież wiadomo którą częścią ciała myśli... :-O

Gość każdy sądzi po sobie
Nie smuć sie jeszcze tylko dwa dni, nie czytaj tych patafionów , bo to sami zwyrodnialcy.

Gość no a za 9 miesiecy
bedzie wniosek o alimenty:P

Gość taka tam smutna
dziekuje:) smuci mnie to dlatego, ze to mial byc nasz wspolny weekend, swietnie sie razem bawimy i wiem, ze i tym razem byloby super. no ale coz przynajmniej on bedzie sie dobrze bawil:)

Gość Autorko..
jestem w poodbnej sytuacji moj chlopak wyjechal tylko na 4 miesiace dzwonimy do siebie codzinnie a nie widzialam go juz 2 mies.Moj wyjechal do pracy i mam do niego zaufanie a to tu jest najwazniejsze :) wiec sie nie lam bedzie dobrze

Gość taka tam smutna
tylko dziwnym zbiegiem okoliczności moja koleżanka musiała też właśnie wyjechać na jakieś spotkanie i to mnie niepokoi, bo dopiero dzisiaj sama się o tym wyjeździe dowiedziała, bo była u mnie dziś i trochę mnie to niepokoi, bo wiem, że mój facet zawsze się jej podobał :(

Gość taka tam smutna
to o kolezance to bzdura to nie ja pisalam. i jak to wytrzymujesz? tak serio bo zaufanie to jedno ale tesknota to drugie

Gość taka tam smutna
właśnie znalazłam ogromnego ogórka i myśle co dalej...

Gość Autorko..
wiesz co powiem ci ze pierwsze 2 tygodnie byly najgorsze.. nawet mi sie jesc nie chcialo tak jakby ktos mi wyrwał kawalek serca:( pozniej to juz przywykłam do tego ze go nie ma i nie bedzie jeszcze przez kolejne 2 miesiace.. Ale tesknie bardzo.. brakuje mi go, ale niestety nie powiem mu ze ma wracac bo bylby to egoizm z mojej strony... Dzwonimy do siebie codziennie gadamy dosc dlugo wiec luz gorzej jakby nie bylo tel.. he

Gość Autorko..
a jesli chodzi o zaufanie to wiem napewno ze nie zdradzi no wiem i juz :)za dlugo sie znamy zeby zrobil cos tak glupiego..

Gość taka tam smutna
pewnie jestescie ze soba na tyle dlugo, ze radzicie sobie z tym lepiej niz ja:) my jestesmy ze soba 4 miesiace i choc minelo dopiero7 godzin od kiedy go nie ma mnie juz jest smutno

ale wy jesteście dziwni... chłopak pojechał ze znajomymi i co, oczywiście zdradza, bo nic innego podczas takiego wypadu nie można robić...faceta to należy trzymać na smyczy no nie, przecież wiadomo którą częścią ciała myśli... :-O

Gość Autorko..
w sumie jestem z nim juz 9 rok.. :) i wiem ze jest to odpowiedni kandydat na mojego meza chociaz oczywiscie mam takie dni i wtedy sie zaczyna : ze co on tam niby robi czemu nie dzwoni pewnie z kims sie ten teges ale to trwa ogolem jakies 10 min gdy tylko dzwoni jest mi lżej na serduchu .. Ciesz sie dziewczyno ze zobaczysz go za dwa dni.. bo ja swojego za 2 ale miesiace..;/

Gość taka tam smutna
no ciesze sie ciesze:) caly czas powtarzam sobie, ze mu sie nalezy wypoczynek:) ale brakuje mi go. a Tobie zazdroszcze wytrzymalosci:) mam nadzieje, ze ten czas zleci dla Ciebie bardzo szybko:)

Gość znajomy ktos
To sie chlopak troche rozerwie przy piwku i "dziewczynach" :classic_cool:🖐️