Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mam zamiar

Mam zamiar przespać się z kolegą mojego chłopaka

Polecane posty

Gość taki mam zamiar

ktory na mnie leci. Zaraz posypia sie na mnie gromy za moje niemoralne podejscie, choc pewnie wszyscy macie zdrady i inne grzechy na sumieniu, tylko nie mowicie o tym, ewentualnie ksiedzu na spowiedzi a potem jebac zdrowaski. Seks z moim facetem jest niefajny, mimo ze go kocham (tak, to mozliwe!!). Chce z nim byc, ale chce tez jeszcze miec troche przyjemnosci w zyciu. Do czego niby ta cala wiernosc? I potem placz i zgrzytanie zebow..

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość urodzajna ziemia
Mnie też takie myśli przechodzą przez głowę. Mamy znajomą parę, mnie podoba się chłopak, mojemu facetowi dziewczyna. Oni też wykazują chęć :P Coś podejrzanego wisi w powietrzu, ale chyba jednak za grzeczna jestem na takie numery :D

Gość adas adas adas
wiesz chyba pomylilas forum kobieto :)