Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promień Słońca

TYLKO DLA KOBIETEK

Polecane posty

Gość Promień Słońca

Dziewczyny odpowiedzcie proszę mi na takie pytania: 1. Razem ze swoim facetem wyjeżdżacie na wakacje do egzotycznego miejsca. W tym miejscu mieszkali by: a. tylko sami przystojni mężczyźni b. same niebiańsko piękne egzotyczne kobiety c. nieatrakcyjni mężczyźni ale przepiękne kobiety d. przepiękne kobiety ale nie atrakcyjni mężczyźni 2. Co byście najbardziej chciały w sobie zmienić, i do wyboru macie: a. nosek b. usta c. figurę d. całokształt. 3. Co najbardziej wkurzyło by Was, gdybyście idąc z Waszym Facetem: a. jak zaobserwujecie gdzieś atrakcyjniejszą kobietę i widzicie jak ukradkiem Wasz facet skupia na niej spojrzenie i zawiesza wzrok. b. Gdy w perfidny sposób Wasz Facet jest podrywany przez inne kobiety. c. Gdy widzicie więcej atrakcyjniejszych kobiet od Was ( choć tak na prawdę wszystkie kobiety są przepiękne i nikt mi nie powie że jest inaczej, ale Wy zawsze coś sobie wmawiacie.) d. Gdy spotykanie ex dziewczynę swojego Faceta , i zaobserwujecie ich dłuższe spojrzenia ( sugerujące tęsknotę...bądź coś w tym rodzaju)

Gość wymienić musg

Gość Motylkova
1.a 2.d 3.d

Gość CatDeLuna
1.b 2.b 3.d

Gość Nicolka.....
pyt1: e) ludzie (nie patrze na wyglad i jest mi on bez roznicy) pyt2: e) nic (akceptuje siebie taka jaka jestem i nie mam kompleksow) pyt3: d :) :) :)

Gość dziwna jestes

Gość a po co ci odp na te pyt
1 c i d to jedno i to samo!!! ja wybieram A heheh:) 2 a 3 d