Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolaaaaaaaaa

Czy nastoletnie córki was męczą ?

Polecane posty

Gość Wiolaaaaaaaaa

Mam pytanie do mam, które mają nastoletnie córki :). Otórz ja moją mame strasznie " męczę" - wyrywam jej brwi, robie hennę, maseczki na twarz, pedicure , manicure, pilnuje , żeby stosowała odpowiednie kremy itd :), ;) Macie podobnie ? :) Mama często zapomina o różnych rzeczach, bo jest zabiegana i nie ma czasu dla siebie ;), to jako dobra córka ( hihi :) ) biore ją do pokoju i rozmawiam z nią o wszystkim i przy tym robie jej np. paznokcie itd ;). Co o tym myslicie ? :)

Gość Wiolaaaaaaaa
up :)

Gość jestem w 39 tc
Ja mysle, ze twoja mama ma super corke :) Podejrzewam, ze chwali sie toba wsrod kolezanek, bo sprawiasz jej ogromna radosc. Naprawde jestes super :D

Gość kakkama
ja moja mame nie mecze nigdy tak bo sie brzydze po prostu ja tknac i ogolnie to nie lubie komu kolwiek wyrywac brwi czy malowac paznokci mama moja tez na okraglo praceje wiec nie ma potrzeby na tego typy rzeczy

Gość Wiolaaaaaaaa
Dzięki :). szczerze mówiąc to robię jej te różne zabiegi, ponieważ jest też okazja to porozmawiania, żeby miała do mnie zaufanie i jak najlepszy kontakt, żeby się nie martwiła o mnie i żeby była na bierząco, znała moje zdanie itd , a te zabiegi są poprostu takim przyjemnym dodatkiem do tych rozmów ;). Mam 16 lat ;).