Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubione mysli

Głupi jestem ...

Polecane posty

Witam wszystkich !! Mam problem z samym sobą. Jestem z kobieta mojego życia od 8lat mamy 2 dzieci, a ja jestem zazdrosny o nią i to mój największy problem .... Prosze o pomoc i wasze rady??? Chodzi mi o to że jeśli ona gdzieś idzie sama z koleżankami do pubu np. to wszystko jest oki tłumacze sobie dobra idzie to idzie to tylko z 2- 3 godz. i wszystko jest spoko. Mysle sobie potem w tym czasie jak ja kocham ze fajnie bedzie jak wróci pogadamy se o tym co robiły itd. ale w momencie kiedy już jestem koło niej zaczyna przejmować mnie coś czego nie rozumie ona chce dac mi buzi a ja w tym momencie mowie ze nie i zaczynam jej robic jazde. Wiem ze to jest bardzo i zaraz po skonczeniu jak ona mi zaczyna wygarniac ze jestem spierdolo... frajer, itd. ja chce sie przestac klucic bo wiem ze zle zrobilem i ja przepraszam ze to znowu tak wyszło i chce z nią porozmawiać ale jest już trochce za późno. Oczywiscie po jakims czasie zawyczaj rano rozmawiamy i jest oki ale ja wiem ze to niepowinno tak wygladac.. Ucze sie na bledach zazwyczaj :( Ta sytuacjabyla wczoraj i mam dosc siebie !!!! Mam ciezki tryb pracy moze to powod pracuje caly czas ?!?! 6 dni w tyg. od 10 - 23 ..ale to nie wymowka :?( zadna zeby sie usprawiedliwic.. Kocham JĄ jak idzie na urodziny do kogos do domu to jestem spokojny i nic takiego nie mam miejsca chodz kiedys mialo ale poradzilem se z tym...a co do powyższego to już niewiem jak se poradzić ....???? ....może musi częściej wychodzić??? (fakt że na dyskoteki nie chodzi) POMÓŻCIE ?!?!?!?!

Gość re-ka-fe
ALE CZEGO TAK NA PRAWDĘ SIĘ BOISZ? Skoro jest z tobą to kocha, a takie kłótnie mogą zniszczyć nawet najlepszy związek :(

Gość bunia2009
moim zdaniem nie jestes glupi,poprostu ja kochasz u nas tez tak to wyglada moim zdaniem osoby w zwiazkach nie chodza same po pubach,barach,dyskotekach-tam idzie sie zeby kogos poznac chyba ze idziecie razem-wtedy idziecie milo spedzic czas-takie jest moje zdanie

ja tez tak mysle dla tego na dyskoteki nie chodzi bo tak sie dogadalismy, kocham ja bardzo i w taki sposób myśle właśnie że jak gdzieś pójdzie wypije i jej toważystwo to można zrobić coś głupiego, chociaż to troche chory sposób myslenia :(

Gość granatowe niebo nocy
bunia, a czy jego żona chodzi sama po barach? masz kłopoty z czytaniem czy rozumieniem tekstu?

Gość bunia2009
nie nie po barach po pubach,sama w sensie ze bez niego,Ty masz chyba problem z mysleniem

tego sie boje moich reakcji i ze moge to zniszczyc chociaz ona mowi ze przeprasza ze nie chciala zemna porozmawiac i za to co mowila, wiem ze w zlosci mowimy slowa ktore chcemy tez powiedziec i ze czasami tak odpowiada dla spokoju :(

Gość bunia 2009
cyt."ona gdzieś idzie sama z koleżankami do pubu "