Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17laetni fan peji

elo elo HH

Polecane posty

Gość 17laetni fan peji

siema wszystkim lubicie ryska peje?

Gość 17laetni fan peji
mowisz tak bo pewnie ejstes dziewczyna z dobrego domu ja sie wychowalem na jego muzie trzeba sie wsluchac zeby do ciebie dotarlo i przeczytaj jego biografie to sie dowiesz dlaczego wychowala go ulica I on nie spiewa ze zycie jest kurewskie tylko zycie jest kurewskie patrz jak sie porobilo widocznie tego nie kumasz

Gość 17laetni fan peji
to chyba sluchasz ale nic nie rozumiesz szkoro tak piszeszz Ze z góry peja zaklada ze zycie jest kurewskie

Gość 17laetni fan peji
ja nie jestem zbuntowany a jeżeli tak uwazasz to twoja sprawa kazdy ma swoj gust nie bede cie przecierz za to krytykowal

Gość
Peja ma jakis problem z koordynacja ruchow, gestykuluje jak paralityk:o

Gość pewu
kurwa fanku słuchasz rapu jarasz sie peją a łazisz po jakiś forach i gadasz o nim jak jakis hejters pierdolnij sie w głowę!!

Gość 17laetni fan peji
ale ja go kocham nie jako człowieka kocham jego kawałki szanuje go jako człowieka weźcie zobaczcie jak teraz jest ciężko ilu jest bezdomych na ulicach ile dzieci chodzi ze złomem a kiedyś było jescze gorzej rychu jak był latkiem stracił matkę jak był nastolatkiem stracił ojca mając 17 lat został sam bez rodziców i kto by tak się podniósł z was na duchu on jest silny dał rade tyle przeżył dlatego tak go szanuuje

Gość 17laetni fan peji
sam sie pierdolnij to jest forum ogolne co mam założyć nowy post i napisac jak sie zesrałeś wczoraj w gacie albo jak fajnie druta ciągniesz przeciez to nikogo nie jara

Gość
i w zwiazkuz tym, ze tak dostal po dupie i jest taka wspaniala ofiara niczym Kordian, gnoi teraz wszystkich i wszystko dookola:o sodowa mu strzelila do bani i tyle, koniec tematu🖐️

Gość yhtgrfeWAZESRDTFYIK JHGFD
o kurwa :P

A co to tylko jeden Rychu Peja miał kiepskie dzieciństwo? Wiele osob które straciły rodziców wyszło na ludzi i jakoś Ich nikt nie wychwala pod niebiosa.

Gość mistrzrz
u w i e l b i a m

Gość Tylko nie podskakuj
Rychu jeżeli chodzi o flow jest całkiem dobry. Niestety tekstowo tkwi w czymś co było kilka lat temu. Rozumiem, miał ciężkie dzieciństwo, spoko, ale ileż można? Kawałki "Dziś wyjdziesz ze mną" czy "De najsłodsza w mieście" są dla mnie rewelacyjne, ale Rysiek uparł się na biedę i narzekanie jakie to życie jest złe i do dupy. Ma bardzo wąskie horyzonty i pieprzy o tym samym

Gdyby Rychu był taki jak mówicie to nie miał by tyle fanów, na dzień dzisiejszy to facet który sprzedaje najwięcej nakładów płyt, to o czymś świadczy

tak naprawdę ci narzekają co za nim nie przepadają, gdyby ktoś się zainteresował kupował płyty chodził na koncerty i przede wszystkim czytał i oglądał wywiady to by w wiekszości zdanie zmienił, peja to jeden z najlepszych raperów w polsce koneser czarnego rapu a do tego inteligentny ambitny człowiek, a to że popełnia błedy, to jak każdy w życiu

Gość sddsds
przestalam zwracac uwage na peje gdy w 2006 roku (chyba) , widzialam go w teledysku wysmarowanego olejkiem na maxa, bez bluzki i w czapce bialej :O wybacz.

Gość hiphopisdyethismorning
"reprezentuje biedę" szczególnie w super wypaśnych furach :classic_cool:

Gość korepetytor und teacher
peja składek do ZUS nie płaci! ale Irena Kwiatkowska już składkowiczką ZUS była?