Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka z łóżka

do znawcow Tarota

Polecane posty

Gość wróżka z łóżka

czy karty przepowiadaja przyszlosc czy tylko jedna z opcji co MOZE sie wydarzyc w zaleznosci od naszych decyzji? i co jest konieczne do wrozenia, samo imie wystarczy? bo wlasnie ogladam w tv program na zywo z wrozkami i ludzie dzwoniac podaja tylko imie, w ogole interesuje sie tym ale to ponoc niebezpieczne troche:)

tylko jedna z opcji lub z wielu dlatego jak za godzinę z nowy powrurzysz to co innego wyjdzie edna z opcji co MOZE sie wydarzyc w zaleznosci od naszych decyzji? i co do tarot trzeba z szacunkiem tak jak do boga dlatego ze twoje myśli, lęki , przekonania i przyzwyczajenia kształtują twoje życie, a pozatym kto się modli ten ma lżej w życiu

Gość yks
przestałam się modlić i faktycznie jest mi źle, dużo gorzej niż wtedy gdy się modlilam, ale wydaje mi się że działało to na zasadzie wiary i nadziei. Było mi jakoś lżej znosić porażki.

Gość wróżka z łóżka
to bylo pytanie do znawcow:p

Gość wróżka z łóżka
czyli wcale nie musi tak sie stac? czesto jednak slysze ze ktos cos komus przepowiedzial i sie sprawdzilo. hm ciekawe to wszystko:)

ja tam wole radiestezja się bawić chociaż jest bardzie niebezpieczna od tarota Radiestezja mentalna, badająca rzeczywistość na odległość przy pomocy myśli, twierdzi z kolei, że jej możliwości są nieograniczone w czasie i przestrzeni. W takim ujęciu wahadełko i różdżka pełnią podobne funkcje jak wirujące stoliki, umożliwiające spirytystom uzyskiwanie odpowiedzi na zadawane duchom pytania. Teleradiestezja ma umożliwiać prowadzenie badań radiestezyjnych na odległość przy pomocy mapy i głównie wahadełka. Chodzi tu o wykrywanie wody, złóż mineralnych, zaginionych ludzi, diagnozowanie chorób, a nawet pomaganie i szkodzenie ludziom na odległość. Trudno oczekiwać, aby tego typu podejście współczesna nauka traktowała poważnie i aby mogło się ono stać przedmiotem badań fizycznych.