Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyah25

mezczyzni boja sie wysokich kobiet i ladnych

Polecane posty

Gość heyah25

a moze jest inaczej?

Nie wszyscy po pierwsze, ale masz racje, ze wiekszosc boi sie odrzucenia przez takie kobiety i sa przekonani, ze taka dziewczyna musi miec faceta juz. Pozdrawiam ;)

Gość agent nieruchomosci ha
chyba robal jest sam zakompleksiony. ktos rzuca pytanie a ktos inny od razu zamiast sie do niego ustosunkowac, prowadzi psychoanalizy, wiec mala porada dla ciebie robalu wroc do ziemi - pasujesz tam pod powierzchnia ;)

Ja miałbym nielada problem żeby znaleść sobie wyższą ode mnie kobietę.

Gość kozy z nosa
jakiś dziwny stereotyp, większosć facetów w tym i ja lubię dziewczyny drobne do 170. wieksze to poprostu kozy ani ladne ani zgrabne

normalnych kobiet sie nie mozna bac.jesli nie ma zwichrowanej psychiki,nie udaje zlej konbiety bo jej wczesniej nie wyszlo w zwiazku a jest usmiechnieta,serdeczna,ciepla i dobra to sama przyciaga jak magnez.niestety znam taki przypadek ''zlej kobiety''.niby pieknosc,niby usmiech ale sama odpycha bojac sie zaufac.powtarzam jeszcze raz.mezczyzni nie boja sie ladnych ,madrych i wysokich.oni nie chca miec do czyniena z ''dziwlogami''. to samo tyczy sie kobiet.one przeciez tez szukaja tych normlanych,nieprawdaz?

Gość Felicity ...
ja mam w butach 183 jakieś ... i moi śliczni się nie boją ... choć ten jeden szybciutko ściąga mi butki ... :P i wiecznie pyta ile mierzę ... heh ...

Gość Felicity ...
Sam pewnie ma gdzieś w tej okolicy 183-185 ... jest kurdupel ... ale ma tyle innych przymiotów .... mmmmm .... ten drugi to ma 190 i tutaj już nic mu nie przeszkadza .... :)

Głupi temat. Dzisiaj był podobny. Prawda jest taka, że ładnej dziewczynie o wiele łatwiej kogoś poznać. A jak dziewczyna jest ładna i sama to albo ma zbyt wysokie wymagania albo beznadziejny charakter.

Gość my się was nie boimy
my was po prostu nie chcemy.

to jest chore zeby facet myslal ze mam jz chlopaka... a nawet jesli mam to co? pogadac nie moze? a najczesciej tak wlasnie jest. Ni epodejdzie nawet ech

Gość baron de drift
Dawaj maila mogę się od razu z Tobą umówić ale jeśli się okaże, że jesteś brzydka, niska to nie licz na orgazm :p

Gość jedna wielka bzdura
owszem ladna samotna kobieta moze miec zwichrowany charakter i dlatego jest sama...ale sa jeszcze przypadki ze ladna kobieta mieszka w malym miescie, pracuje calymi dniami aby miec za co zyc i nie ma jak poznac faceta..albo dostala po dupie tyle razy, ze boi sie zaufac

Gość robaczek jest zajebista
:classic_cool: 🖐️

Gość gość
Nie jestem przekonana co do waszych wypowiedzi. Gdyż sama jestem bardzo wysoka i ze mną jest wszystko okej :D tak na marginesie i jeżeli ktos o coś pyta czy coś zawsze jestem kulturalna i miła,ale jak idę ulicą zawsze mam złowieszczą minę, nie potrafie się uśmiechać no, bo trzeba mieć powód, prawda?

Gość gość
Nie jestem przekonana co do waszych wypowiedzi. Gdyż sama jestem bardzo wysoka i ze mną jest wszystko okej :D tak na marginesie i jeżeli ktos o coś pyta czy coś zawsze jestem kulturalna i miła,ale jak idę ulicą zawsze mam złowieszczą minę, nie potrafie się uśmiechać no, bo trzeba mieć powód, prawda?

Gość gość