Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytytyty

POMOCY - Brak chęci na seks u dziewczyny

Polecane posty

Gość tytytytyty

Witam.. Mam takie problem.. otóz jestem z dziewczyna ponad dwa lata, w trzecim miesiacu bycia razem rozpoczelismy współzycie seksualne.. Wszystko bylo pieknie.. kochalismy sie kilka razy w tygodniu w praktycznie wszystkich miejscach, zawsze urozmaicalismy sobie seks. Aktualnie ostatnio kochalismy sie na sylwestra.. I choc próbuje rozmawiac z nią na ten temat czy tez delikatnie nakłaniac.. Krótko mówiąc.. Zaczynam ją całować słysze "przestan", pytam czy dzis spedzimy namietną noc slysze "nie" , pytam czy mnie kocha słysze "tak" , pytam czy dalej jej sie tak podobam slysze "tak".. Od dluzszego czasu bierze tabletki anty, wiec raczej nie boi sie niechcianej ciązy.. Co u dziewczyn powoduje taki brak zainteresowania seksem przez ponad pół roku ?? Moze ktoś jest mi w stanie pomóc , doradzic , cokolwiek?? Z góry bardzo dziekuje...

wiesz...ja tez tak mialam i to calkiem niedawno. i powiem ci tez ze nie wiem od czego mi sie tak porobilo w glowie. ale juz jest "dobrze" ze mna:))

Gość ej czy ja dobrze rozumiem
nie bzykala sie z toba 8 miesiecy ???? a ty dalej ja pytasz czy sie pobzykacie?:D

no ok, ja rozumiem bo tez czasem nie chce mi sie kochac i trwa to tydzien czasem dwa, ale nie 8 miesiecy , poza tym moj chlopak by mnie w nocy chyba sam zgwalcil ... 8 miechow,jestem przerazona

Gość tytytytyty
no niestety... Ja ją bardzo kocham i niecche z tego powodu zrywac czy cos w tym stylu .. Jednak brak seksu przez taki okres moze poprostu stresowac faceta.. tym bardziej iz mam dosyc duzy temperament.. A trzepac do konca zycia tez nie mogę :P Heh..

pogadaj z nia czlowieku!!!!!!TO NIE JEST NORMLANE!!!!!!!!!!

Gość a może tak
A może to przez te tabsy? Niektore tak wlasnie wplywaja..

Gość tytytytyty
a jezeli to nie przez tableletki ?? Bo bo Ona bierze je juz ponad rok czasu i wszystko było git..

wiesz ona powinna sobie przerwy w zazywaniu tabletek robić miesieczne po roku zazywania bo jest młoda . lekarz jej nie mowil?

Gość nie wykluczaj tabletek dlatego
dlatego że bierze je od roku a nie pod 8 miesięcy, może byc tak ze przez pierwsze 4 mogła się trochę zmuszać do seksu, albo brała różne rodzaje tabletek, albo może też się zmieniło ich działanie, bo może być tak że jedne tabletki będa inaczej działać na dana kobietę w różnym czasie, jest coś takiego jak przyzwyczajanie się do tabletek.

Gość zwyczajnieee
powinna iść do ginekologa powiedziec mu o tym a on pewnie zmieni jej tabletki na inne. niestety brak ochoty na sex to najgorszy minus antykoncepcji i nie tylko przy tabletkach. Ja zawsze lubiłam sex ale przy tabletkach anty musiałam się do niego wręcz zmuszać i robiłam wszystko by unikać intymnych sytuacji. Ginekolog zmienił mi tabletki i jakiś czas znów było ok a po kilku mieś znów - żadnej ochoty.... Potem ciąża teraz mam spiralę pierwszy rok było super zero strachu, ciągle miałam ochotę aż mój mąż śmiał się że jestem "nienasycona" i widziałam jaki jest z tego powodu zadowolony bo jest dośc" potrzebujacym" facetem. I co? I mineły dwa lata sex może dla mnie nie istnieć :( Za kilka dni idę znów do gina niech wyciąga tą pieprzoną spiralę bo rozwali mi małżeństwo! I co teraz? Tabletki nie, spirala też nie.... ech gdyby można było się wysterylizować.....

Też myśle zeby w krotce brac tabletki, że trafię na te odpowiednie i mam nadzieje ze nie strace ochote na seks.

Gość świenta racja zwyczajnie
Ja nawet jak do gumek wróciłam po tym jak ich nie używaliśmy to nie miałam ochoty, bo mi sie ten seks wydawał mniej podniecający niż bez.