Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystań uciekająca

Chcę mieć męża 10-15 lat starszego od siebie

Polecane posty

Gość przystań uciekająca

Zawsze to ja będę młodsza od niego i występuje nikłe ryzyko, że mnie opuści dla małolaty.

Gość przystań uciekająca
I zawsze będe młodsza od zon jego koelgów. Moze sie mną chwalić do woli. Poza tym zawsze będzie mieć młodą żonę.

Gość przystań uciekająca
wzieło mi się na miłość do starszych panów od czasów, jak miałam 12 lat. Wtedy to tato zaczął się spuszczać na moją niewinną twarzyczkę. Teraz czuję taką uległość i pociąg do starszych panów.

Gość dobre rozwiazanie ja tez
Ja takiego wlasnie mam:)10lat starszy ode mnie:D Czuje sie mloda i kochana, no i wiem ze mnie nie zostawi dla mlodszej;)

Gość a dlaczego zaraz
A mój następny, o ile będzie, to będzie 10-15 lat młodszy. :D Każdy według swojego doświadczenia wybiera. :D

"A mój następny, o ile będzie, to będzie 10-15 lat młodszy. " To jest największa zaleta takiego rozwiązania :p Kobieta 25-letnia obecnie jest zadowolona, że jej blisko 40-letni obecnie partner (kiedy jest właśnie w wieku wskazującym na wymianę modelu kobiety) nie zostawi jej dla młodszej. A sama może sobie - będąc po czterdziestce - wymienić blisko 60-letniego starszego pana przed emeryturą na jurny i także już ustawiony życiowo model 30-paro latka. Jedyny warunek: Chcąc się wtedy puścić z młodszym - musicie się teraz dobrze trzymać porfela starszego.. Zabiegi upiększająco-utrzymujące urodę kosztują. :p

Gość a dlaczego zaraz
Dobrze się trzymam swojego portfela, jak na razie wystarczy. Na zabiegi także. :D

To pozostało Ci bacznie rozglądać się wśród chłopaczków 10+ biegających beztrosko po renomowanych gimnazjach.... To w jednym z nich właśnie rośnie i nabiera cech męskich Twój przyszły nowy model :P

Gość Luśka Wind
Heh, a mi się trafił model, który jakoś podejrzanie zapodaje teksty dokladnie takie, jakie kobiety lubią słyszeć, np. ostatnio, że na pewno kiedyś będzie ze mnie śliczna babcia :D

Gość Luśka Wind
No ja myślę, tym bardziej, że wygląda na takiego, który jeszcze trochę pociągnie. :)

Gość Luśka Wind
"Pociągnie" przy tym piecu. :)

Na temat: ja nie i to zdecydowanie. Nie wyobrazam sobie siebie za iles tam lat opiekujaca sie starym, niedoleznym czlowiekiem. To zbyt duza roznica wieku. Trzeba tez brac pod uwage fakt, ze mezczyzni szybciej umieraja.

Gość przystań uciekająca
>> ciężko Ci się będzie pochwalić rówieśnicom starszym panem, kiedy one będą miały o wiele młodszych partnerów... A jaki jest cel takiego chwalenia? Zreszta jeżlei już porównywać taki "starszy pan" wygrywa w przedbiegach:) Poza tym mam 24 lata a mój potencjalny partner powienien mieć max. 40.

Gość ktossss
To w takim ukladzie szybko sie skoncza zabawy w doktora bo stanie sie impotentem :classic_cool:🖐️

Gość przystań uciekająca
Będe się martwić za kilkanaście lat. Po co martwić się na zapas.

"A jaki jest cel takiego chwalenia? " Napisałaś tak: ----------- 13:55 [zgłoś do usunięcia] przystań uciekająca I zawsze będe młodsza od zon jego koelgów. Moze sie mną chwalić do woli. ----------- Twoje własne słowa. Zatem - zdecyduj się, czy będziesz się nim chwalić a on toba czy jest to bezcelowe? Nie ma to jak argumenty wizualizowane na potrzeby podjętej decyzji:)

Gość przystań uciekajaca
Przeciez napisałam, że facet moze się mną chwalić. Ja nie mam takiej potrzeby. Czytanie ze zrozumeiniem się kłania.

Gość przystań uciekajaca
Nie interesują mnie inne związki.

Ja nie napisałem o tym, żebyś się nim chwaliła. Chwalenie się starszym o dziesięć lat facetem to domena nastoletnich dziewczyn. Raczej odwrotnie. Zwróciłem Ci uwagę na zupełnie przeciwny aspekt... Za jakiś czas nie będziesz się mogła nim pochwalić, bo koleżanki będą miały młodszych:)

Gość przystań uciekająca
Opina koleżanek tez mnie nie interesuje.

Gość przystań uciekająca
Ani teraz ani za 10 lat.

Gość doradzaczka pospolita
przystań uciekająca Zawsze to ja będę młodsza od niego i występuje nikłe ryzyko, że mnie opuści dla małolaty. może wybierz sobie faceta bez nóg-występuje nikle ryzyko że ci ucieknie:D nie ma to jak wybieranie męża pod kątem-jest za stary żeby mnie zostawić:D