Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaSamotna1990..............

Mam problem ,pomożcie mi go rozwiązac.........................

Polecane posty

Witam , Mam problem , nie mam żadnych przyjaciół .Mam sporo znajomych ze szkoły , ale widujemy sie tylko w szkole a poza nią wogóle .Mysle ze w duzej mieze to wina mojej przyjaciolki (byłej)z ktora bylam nierozlaczna w gimnazjum i podstawowce , z nikim sie nie zadawalam tylko z nia .w 1 klasie szkoly sredniej ona poznala swojego chlopaka z ktorym jest do dzisiaj , ze mna rozmawia tylko w szkole a poza nia nie utrzymujemy zadnych kontaktow poniewaz jest zajeta swoim facetem ,zreszta to taki czlowiek ktory nie potrzebuje kontaktow z ludzmi ... Sama mam chłopaka prawie 3 lata ale brakuje mi kontaktow z ludzmi , teraz widujemy sie z nim tylko na weekendy (sob , niedziela) i zdalam sobiesprawe ze jestem strasznie samotna :( oprocz niego nie mam z kim wyjsc ,do baru , na spacer itd . on jest dusza towarzystwa caly czas gdzies chodzi ze swoimi kumplami i szczeze... zazdroszcze mu .. przeciez jakby on mnie zostawil zostalabym calkiem sama ..a ostatnio nie dzieje sie w naszym zwiazku zbyt dobze .... wczoraj powiedzial mi wprost :wyjdz gdzies ,przeciez ty nie masz zadnych przyjaciol :( zrobilo mi sie przykro ale to prawda :( Jak mam to zmienic ? bardzo chcialabym miec jakis znajomych :(?????

moze powinnam im pokazac mojego duzego penisa? jest duzy i umiesniony-umiem nim podniesc 10kg cukru!!

To może po prostu powiedz swojemu chłopakowi, żeby cię gdzieś ze sobą wziął. Znasz dziewczyny jego kumpli? Może warto by się z którąś zaprzyjaźnić?

jestem z Zapizdowa Wielkiego:)

Gość KasiaSamotna1990............
z wojewodztwa lubelskiego...hmm ale przez internet bardzo trudno jest trafic na kogos kto chcial by sie zaprzyjaznic :((mowie tu o kobietach)

mam juz pana Zdzisia ale łaczy nas tylko sex:(:(

No ale na pewno masz hmmm... no nawet w klasie koleżanki, które lubisz bardziej niża inne, które uważasz za sobie życzliwe. Popisz sobie z którąś na gg. Popytaj o różne sprawy. Spróbuj się zorientować, która się w wakacje nudzi i się umów z nią na spotkanie.

kotek_motek Cały dzień dzisiaj żałosne podszywy To jakiś małoletni, tępy frajer :O Ma strasznie prymitywne teksty i pedałek podnieca się dużymi członkami.

probowałam....ale moje wszystkie kolezanki z klasy maja chlopakow i z nimi spedzaja weekendy na pytanie o spotkanie jakos sie tak dziwnie patrzyly i sie wykrecaly ze nie maja czasu bo cos tam ..Chlopakow nie maja tylko te ktorych nie lubie ..poprostu nie mozemy sie dogadac ... jestem z malego miasteczka i tu mentalnosc naprawde jest dziwna

tzn mam pare "normalnych" kolezanekeszcze z gimnazjum ale od dawna ni eutrzymujemy zadnych kontaktow chcociaz jestesmy z tego samego miasteczka nawet nie mamy sie jak spotkac bo ja nigdzie nie wychodze na tygodniu boi nie mam z kim a w weekendy to najczesciej gdzies jedziemy z facetem... no po prostu nie mam nikogo , nawet siostry czy brata bo jestem jedynaczka :(

No to rzeczywiście ciężka sprawa... Ale wiesz, ja też jestem z małego miasteczka i jakoś daję radę, choć jeszcze pół roku temu też mi się wydawało, że jestem samotna. Słuchaj, jeśli to było tak, że się spotkałaś z koleżankami z klasy i rzuciłaś "Noto się spotkajmy", a nigdy dotąd na spotkaniach ci nie zależało, to nie dziwię się, że one były zaskoczone. Spróbuj właśnie najpierw z nimi przez internet pogadać. Napisz, że się trochę nudzisz w wakacje, że myślałaś, że fajniej będzie, że się ze swoim chłopakiem rzadko widujesz i że masz doła... Człowiek jak siebie samego tak trochę zdegraduje i przyzna się przed innymi szczerze do tego, że coś idzie nie tak, jest lepiej przez innych odbierany. Wierz mi, ludzi są życzliwi, tylko trzeba się przed nimi troszkę otworzyć.:)

tak wiem....ale ja nawet nie mam nr . gg do moich kolezanek :( ta na ktorej odnowieniu kontaktow zalezalo mi najbardziej (kolezanka jeszce z gimnazjum) zmienila numer gg ..Mam jej nr komurki czasem nawet cos tam jej napisze ale to bardzo zadko ...zreszta widac ze jej nie zabardzo zalezy na odnowieniu znajomosci pewnie juz ma swoje kolezanki po szkole sredniej.....zreszta ona ma jeszce 2 siostry prawie w swoim wieku wiec samotna napewno nie jest :( jejku jak ja bym chciala miec siostre w swoim wieku :(

pewnie, że tak. Na nk masz numery gg , możesz je sobie wpisać na listę. prywatność... - ehhh... nikt ci nie każe wypisywać zwierzeń na nk. Wyślij zaproszenia do wszystkich z klasy, później wstaw jakąś zwykłą fotkę na której jesteś uśmiechnięta - przecież na twój profil będą zaglądać przede wszystkim znajmoi, oni wiedzą jak wyglądasz, bardzo twoja prywatność na tym nie ucierpi. Sama napisz innym kilka miłych komentarzy pod zdjęciami.

Z koleżanką z gimnazjum może być trudniej,bo (stwierdzając na podstawie twojego pierwszego nicku- SamotnaKasia1990) gimnazjum skończyłyście już 3 lata temu. A więc to, co wtedy was łączyło - wspólne przeżycia, teamty rozmów, plotki, problemy - przestały być aktualne. Ale możesz próbować...

Gość nie przejmuj się
a przeszkadza ci ta samotność czy przeszkadza ci to że inni widza to że jesteś samotna>?

Gość czarownica2910
cesc ja własnie celowo swoja prywatność pokazałam na nk była to prowokacja dla pewnego tchórza,króry tylko zgrywa odważnego,jeslichcecie mi pomoc ktos może to odpiszcie podam moj nr gg i wyjasnie pozdrawiam-czarownica z łysej góry

Gość czarownica2910
jak sie znajdzie ktos odwazny to prosze o kontakt wytłumacze co i jak

tak gimnazjum skonczylysmy 3 lata temu ale mysle ze z tematami do rozmow nie bylo by problemow (ja jestem bardzo rozmowna ;) ) nie przejmuj się -- mi przeszkadza , nikt nie wie ze jestem samotna poniewaz w szkole ciagle przebywam z ta moja przyjaciolk(chodzimy do jednej klasy) i zinnymi znajomymi a w weekendy z chlopakiem ..nikt nie wie ze poza szkola jestem calkiem sama :( a ztym nk i ta prywatnoscia to chodzilo mi to ze bede musiala wystawic zdjecia z moim chloapkiem a miedzy nami nie ukklada sie za dobze i jak po jakims czsie je usune wszyscy beda komentowac :/ a tego nie chce ....