Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy zateskni

ciekawe czy zateskni czy sie odezwie?

Polecane posty

Gość czy zateskni

Wielka klotnia w czwartek , takiej w zyciu nie bylo .... i koniec zwiazku , oklamal mnie zawsze ja sie pierwsza odzywalam teraz nie mam zamiaru a chcialabym zeby sie odezwal tylko ciekawe czy wogole zatekni ? i czy wogole sie odezwie ? czy oni wogole maja uczucia? teraz ja twarda bede .............ciekawe co bedzie dalej.....

Gość czy zateskni
mój penis już teskni za jego dupcią:(:(

Gość czy zateskni
rok razem :( ale teraz to naprawde byla straszna klotnia:O i skonczylismy :O nie chce wszytkiego opowiadac :O na gg tez mnie zablokowal :O zebym sie nie odzywala :O:(:(:(

Gość ggaggagga
napewno sie odezwie oni tak mają i nic tego nie zmieni ,bedzie cie tak trzymał około 2 tygodni albo 3 a potem sie odezwie .,puki co czeka zebys ty sie odezwała ,a i tak bedzie bardzo obrazony ,wiec wybieraj albo bedziesz konsekwetna i milczysz albo idziesz i przepraszasz ja z doswiadczenia wiem ze nalezy czekac i tyle ale wiem ze z kazdym dniem jest trudniej milczec ,a to najlepsze co mozna w takiej sytuacji zrobic ,,wybor nalezy do ciebie

Gość czy zateskni
ja bede teraz twarda nie odezwie sie pierwsza tyle juz roztan bylo podczas klotni zawsze roztawalismy sie na 3 dni gora a teraz to ja nie wiem , z jednej strony jestem pewna ze sie odezwie ale tez z drugiej strony bylo tak ostro :O ze moze sie juz nigdy nie odezwac:O:O

Gość czy zateskni
podszywacza dziekuje :O:O

Gość czy zateskni
Na dodatek swędzi mnie kakaowe oczko :O

Gość czy zateskni
oj zablokował :o co ja biedny zrobię sam będę sobie marszczyć Freda:O

Gość czy zateskni
jestem biseksualnym alfonsem i poszukuje młodych chłopców do wyrywania chwastów w moim ogródku

Gość czy zateskni
widze ze podszywaczowi sie bardzoooooooooooooooooo nudzi moze wejdz sobie na inny temat co?:D

Gość czy zateskni
bo ja teraz wejde na Ogierka bo za mną tęskni

Gość czy zateskni
no nudzi mi sie i dlatego zakładam głupie topiki :D:D:D

Gość czy zateskni
chyba bylo bledem tu napisac :(

Gość my bylismy
rzaem 7 lat.... juz ponad 3 miesiace cisza... nie odezwal sie... wiec pomysl, czy na pewno tego chcesz

Gość asszxas
a ja jestem z facetem juz prawie 7 lat mysle o rozstaniu :D i nie wiem jak sie do tego zabrać

Gość czy zateskni
ale on tak bardzo mnie zranil , obiecal i nie dotrzymal slowa:( teraz to jego wina bylabym glupia i musialabym sie teraz naprawde ponizyc zeby pierwsza wyciagnac reke :( zreszta jak mu naprawde bedzie zalezec na mnie to sie odezwie sam a jesli nie ............ to trudno teraz jeszcze twarda jestem , nie odezwalam sie ale przyjda te ciezkie dni i tych dni boje sie , ze po raz koleny bede plakac w poduszke :(:(:(

Gość shduwev uehtr etif hseh l
nie pisz do niego nie dzwon do niego a sam przybiegnie na kolanach skoro on zawinil a jezeli nie przyjdzie znajdziesz innego lepszego :)

Gość nie teskni i odzywanie sie
nie ma nic wspolnego z tesknieniem, po prostu sra na ciebie bo jej obrzydles ciaglymi podszywami na skype

Gość ciekawi mnie
ten temat :D a kto sie pod kogo podszywal na skype? ty wyzej to kobieta czy mezczyzna :D:D:D:D ale jaja sa na tej kafe:D do autorki -pieprz dziada:D:D:D olej

Gość czy zateskni
ja jestem kobieta :O wiec nie pisz mi tu ze sra na mnie bo z twojej wypowiedzi stwierdzam ze jestes mezczyzna badz kobieta piszaca o jakims mezczyznie :) :O:O:O:OO:O:O ale masz racje napewno nie zateskni i napewno sie nie odezwie :(:(:(:(