Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie zglaszammmm

fede2,ja tylko tak pytam zapraszam na pogaduchy

Polecane posty

w domku swoim mieszkamy od siebie z 2 minuty drogi hehe nawet nie. a wlasnie zapomnialam dodac ze wczoraj szpachlowalismy komin u niego i wyszlo na to ze mam lepsza reke niz moj luby:D a w jakim wieku jest Twoj maz?

tak jak Ci napisalam za poltorej godzinki zostaje sama....a wiesz co do nauki jezyka to moze lepiej uczyc sie jak bedziesz juz tam rozmawiaja z ludzmi bo inaczej jest w ksiazkach a inaczej w realu...

widzisz co Ci faceci by zrobili bez nas hehehe..:)moj maz ma 26 lat a twoj????????????

zawsze mowilam co Ci faceci by zrobili bez nas :)moj maz ma 26 a twoj??????????

a slub kiedy planujecie ?????????to ty pisalas ze w ty roku czy za dwa lata bo juz nie pamietam ?

Moj tez chce ale dopiero po slubie koscielnym :)a ja to juz doslownie nie moge wytszymac ,i czasami proboje z nim rozmawiac ,moje zmieni zdanie ale nic, nie da rady za poltora miesioca :(

wlasnie czekalam na Ciebie hehehehe wiesz macie racie do do wesela ja tez tak zrobilam ale jak ty wytszymasz tyle czasu bez dzidziusia??'

ja bylam zareczona z moim mezem 2 lata od czerwca jestesmy malzenstwem jeszcze nie do konca bo brakuje koscielnego ale to juz nie dlugo i wiesz na poczotku jest fajnie ale potem brakuje tego kogos kto wypelni dom radoscia .....nie wyobrazam sobie czekanie tak dlugo jak ty ale rozumiem Cie :)

prywatna sekretarka:)ja wpadne tu za jakes 2 godzinki bo musze zajac sie moim mezusiem :)bo nie dlugo jedzie do pracy :(pozdrawiam

ja wyjechalam z powodu pracy i tak zaczela sie pszygoda z moim mezem:)a mame mam taka samo jak ty i tez mimo ze chcialam miec dziecko przed slubem zawsze myslalam co ona mi powie wiec lepiej poczekac pozdrawiam

aj mialam okropny dzien strasznie boli mnie noga ktora mi spuchla i nie moge za bardzo chodzic:(ale naszczescie jest komputer i nasz topic mimo ze jestesmy tylko dwie:)

Gość hej fajny topik
mieszkam w pl kiedys mieszkalam we wloszech

Gość a w jakim mieście fr mieszkasz