Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała blondyneczka dxd

BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam 16 lat mój chłopak ma 23 lata i od jakiegoś czasu namawia mnie na dziecko w imie naszej miłości mieszkamy już razem od roku a on pragnie dziecka ze mną ja też tego chce ale czy nie jestem za młoda na matke boje się że nie podołam??!!!! co o tym myślicie??!!!

czy jest tu jakaś 16-17 latka która z własnej woli zaszła w ciąże???

Gość madzk0007
a co ze szkołą uczysz się, może najpierw zdobądź jakieś wykształcenie?

Beznadziejna prowokacja szyta grubymi nićmi :O

Gość ninka456
kochana poczekaj jeszcze, jesteś bardzo młoda, jeszcze zdążysz zajść w ciąże, a może on Cię chce na dziecko złapać :)

ucze się w liceum mój chłopak studiuje i pracuje w dobrze prosperującej firmie swojego ojca bardzo dobrze zarbia więć bez problemu utrzymamy siebie i dziecko jego mama zaoferowała się że po urodzeniu dziecka na czas szkoły i nauki będzie mi pomagać przy dziecku.... ale boje się porodu ciąży i tego że dziecko nie będzie szczęśliwe kiedy jego matka będzie non stop siedzieć w ksiażkach wybieram się na studia więc to się z tym wiąże.... Z jednej strony chce tego dziecka ale z drugiej zastanawiam sie czy nie chce zrobić tego ze względu na mojego chłopaka ... prowokacja ???weż się człowieku obudż!!!!!!!!!

wiem że jestem bardzo młoda ale ,jak na swój wiek bardzo dojrzała aż nawet za bardzo moje koleżanki myślą w co sie ubrać a ja myśle o przyszłości...

Gość ninka456
co wam zależy poczekać? skoro sie kochacie. myślę że jesteś jeszcze za młoda na dziecko, wiem z własnego doświadczenia, że w ty wieku człowiek myśli zupełnie inaczej niż później, nie chce powiedzieć że będziesz tego żałować, ale twój chłopak (tym bardziej że jest starszy) powinien wiedzieć że to nie jest dobry pomysł, dlaczego nie chce poczekać aż sama świadomie zapragniesz dziecka?

Gość ninka456
ja bym na twoim miejscu poczekała może nie jak skończę studia ale gdzieś w trakcie...