Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka18

PYTANJO

Polecane posty

Gość smerfetka18

hej.. mam pytanie jezeli moj chlopak skonczyl mi w pupie(bez prezerwatywy) czy to jest bezpieczne?

Gość ginekologZwawy
co gorsza po stosunku analnym ten kanalik ulega rozszerzeniu i jeśli zamierzasz oddać w nie długim okresie kał musisz liczyć się z możliwością dostania się go do pochwy, właśnie przez ten kanalik. Jak wiadomo jest to bardzo niechigieniczne i niesie ze sobą ryzyko wystąpienia stanów zapalnych i grzybic pochwy

Gość smerfetka18
Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze?????

Gość smerfetka18
Duże ryzyko? :( pomóżcie

Gość szarlotka z miodem
nie panikuj jesli nie skonczyl w tobie a z gumka bylo ok to nie masz sie co bac

Gość smerfetka18
Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze????? Chodzi mi o Tą sytuacje i czy ta gumka po zdjęciu i założeniu jeszcze raz byla dobra? byla cala i powietrza w niej tez nie bylo Pomóżcie :(

Gość smerfetka18
Dodam iz wczesniej ja zle zalozyl poniewac zamiast na czlonka to zaciagnal ja sobie na glowe az pod brode :-(

Gość smerfetka18
Po hu****j sie podszywasz....

Gość gaggggaaga
co tak ostro smerfetka18? To, że się pod Ciebie ktoś podszył jeszcze nie oznacza, że musisz się tak do niego zwracać :-o

Gość smerfetka18
A ona moze tak ? ;/ super niech jej ulży

Gość gaggggaaga
ale to tylko podszyw, wyluzuj. Ta osoba przecież nie obraziła Cię (tak bardzo) :D

Co to znaczy "pomóżcie" ??? Czego krowo nie rozumiesz, jeśli ktoś pisze, że istnieje ryzyko- obojętnie czego: zajścia w ciąże, efektu cieplarnianego, czy chu j wie czego. Jak Ci można pomóc?? Szukasz ukojenia własnej głupoty na forum? Wypier dalaj do lekarza i sama sobie pomóż, skoro czegoś nie jesteś pewna. Diagnozy na odległość są tylko w "Bravo". Co do właściwego tematu: od walenia w tyłek jeszcze żadna nie zaszła. Czy to bezpieczne? - Jeśli Twój zapinacz nie naruszył Ci migdałków- to przeżyjesz.