Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość selllen

Jaka fryzura - nie wiem co teraz się nosi

Polecane posty

Gość selllen

bed egościem ale bardzo mi zlaeży - ide do rodziny mojego faceta na wesele! :O Poznam przyszłych teściów i troche mam treme Chce dobrze wygladać pomocyyyyy Mma włody za ramiona mocno wycieniowane, dość grube, ładne. Co z nimi??

Gość Linaaaaa
mysle ze nie powinnas zabardzo wydziwiac z fryzurami. w sumie mi najbardziej podoba sie 3-włosy nakrecone na grube wałki, prosto i fajnie 4-luzno podpięte, kilka wyciągnietych kosmysów, skromnie i dziewczęco oczywiscie mozesz zaszalec np fryzura nr 1 ale zdecydowanie polecam 4 sama sie tak czesze:)

Gość selllen
dziękuje KOCHANA! dziękuje bardzo :) czyli raczej naturalnie ;) ale wolałabym mieć jednak troche spięte do góry bo włosy am grube dosyć i nie chce żeby mi było gorąco :O wesele n apoczatku sierpnia, w dodatku kawałek od mojego miasta Coś jak ta pierwsza fryzurka masz jeszcze podibnego, coś podpiętego do góry ....? dzięki ;)

Gość selllen
mam dibrze ścięte włosy - nie musze praktycznie nic z nimi robić poza prostowaniem końców - ale jednak wolałabym żebym miała coś 'zrobione' na głowie :O gorraco, bede tańczyc, nie chce pod koniec wesela wygladac jakbym wyszła spod prysznica :P

Gość Linnaaaaa
wpisz sobie w google w grafice kok albo upięcie czy spięte włosy i poszukaj czegos dloa siebie

Gość Linnaaaaa
Gość zzzazaZs
odwiedz Denqiue, doradza Ci jakas

Gość gość
to temat sprzed 7 lat, a wy dalej doradzacie :D

Gość gość
spadajj z tym dziadostwem co to jest?:o