Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etve v

Mam treme z powodu...

Polecane posty

Gość etve v

Ide na wesele do rodziny mojego faceta. Pierwszy raz zobacze jego rodzinę, rodziców (!), brata, siostre itd :O Mam niezłą treme z tego powodu, nie wiem dlaczego po prostu. To przeważnie lekarze a wiem że jego matka jest baaardzo wymagająca i tak mówiąc niegrzecznie - wredna suka troche (przepraszam za wyrażenie). Znamy się od 1,5 roku ale klika m-cy temu rozstaliśmy się , potem powróciliśmy - na razi ena zasadach 'przyjacielskich' ale spotykamy się i jest tak jakbyśmy byli para. Wiem, że oni raczej nigdy nie wiedzieli o moim istnieniu . Rodzina u której jest wesele mieszka kilkaset km od naszego miasta... Troche mam stracha ich poznac :P

Gość etve v
Jego rodzice (matka) sa specyficzni, chyba sama wolałabym uniknąc kontaktu z nimi... Mieszkaja osobno więc naturalnie nigdy ich nie widziałam (na zdjęciach jedynie) kiedy się spotykaliśmy u niego.

Gość etve v
kto mi coś poradzi, doda otuchy?:)

Gość maxior
a co się przejmujesz?? ;) wyluzuj się ! pzreciesz nie siądziecie koło rodziców !

Gość etve v
nie, nie bedziemy boje się tego pierwszego kontaktu oko w oko z nimi :O nie wiem jak się zachowac zeby bylo ok

Gość naturalniepowściągliwie
uśmiechaj się od czasu do czasu,lepiej mniej mówić niż paplać bez sensu....ubierz się elegancko,ale skromnie,nie wyzywająco!

Gość etve v
:) nie wiem jak mam się zachowac w stos. do niech - ż emiło mi ich poznać itd, czy juz lepiej jak samo sę potoczy i nie układać gadek..? Widdziałam ich na zdjęciach i bede sie czuła dziwnie, w sumie znam ich z opowiadan itd, dużo o nich wiem. Mam udawac ze ich nie znam, czy naturalnie - wiele o was słyszłałam....bla bla Juz chyba paple bezsensuuuu :O

Gość etve v
pewna siebie .. heh tylko jak to zrobić ?

Gość nie musisz układać żadnych
rozmów-często z tego i tak nic nie wynika,bo trema może zrobić swoje...czasem wystarczy miły,przyjacielski uśmiech i witam serdecznie...to Twój chłopak powinien Ciebie przedstawić swojej rodzinie.

Gość etve v
na pewno przedstawi ;) ciekawa jestem ich reakcji Wiem, że dawno go z nikim nie widzieli, przede mną długi miał jakies krótkie znajmości, potem MY - bedą mnie obserwować :O