Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berniunia

Czy zjadając folię aluminową może ona zalegać w żołądku przez długi czas?

Polecane posty

Gość Berniunia

Chodzi mi o to że jak jadłam Kebaba Rollo w naleśniku i połknęłam trochę aluminowej folii to reakcja żołądka będzie drastyczna po kilku godzinach tj: wymioty, ból nie do zniesienia, gorączka, etc czy może się tak zdarzyć że będę czuła przez cały czas ból żołądka i mdłości ale będzie to dość lekkie w granicach wytrzymania? Chodzi mi o to czy może się tak stać że będę czuła że to mi leży na żołądku non-stop ale nie będę miała silnych bólów, wymiotów czy innych oznak niestrawności?

Gość Berniunia
Ale ja właśnie nie wiem czy zjadłam folię czy nie, ale od tygodnia po zjedzeniu tego kebaba czuję ucisk w górnej części żołądka i taki tępy odruch wymiotny. I co ciekawe apetyt mam, sram normalnie, wszystko normalnie, tylko ten dyskomfort na żołądku. I nie jest to w ogóle silny ból, tylko taki tępy połączony z niewielkimi mdłościami. Apetyt mam taki jak zazwyczaj. Boję się że połknęłam folię i ona mi siedzi w żołądku i zalega i stąd mam to uczucie. Osobiście wolałabym aby była tego inna przyczyna niż zalegająca folia!