Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwqqqqqw

no i co mam zrobic?

Polecane posty

Gość wwqqqqqw

jutro pierwsze spotkanie po 4 miesiacach intensywnych rozmow na skypie :( a ja z samego poczatku nasciemnialam ze chuda jestem (a jestem jakos 10 kg grubsza) i ze mam buzke jak niemowlak (a mam 20 lat i problemy z cera - czytac syfy :O) no i super. zauroczylam sie w nim on we mnie a jutro mnie zobaczy i znok. tak bardzo chcialabym cofnac czas i powiedziec prawde ale nie wiedzialam ze to sie tak rozwinie wiec troche faktow pokolorowalam :O i co teraz? 😭

wyslij mu zjdecie jak mu sie spodobasz to bedzie chcial sie spotkac jak nie to chociaz wstydu sie nie najesz

widziałaś jego zdj? przecież też niekoniecznie mówił prawdę ;).. ale wysłanie zdj myślę, że powinno mieć miejsce nawet wcześniej..(chyba, że miało miejsce, ale po jego bliskim spotkaniu z photoshopem :>)??

Gość wwqqqqqw
no to co? mam zrezygnowac z tego spotkania? i co? jutro spotkanie a go dzis juz nie bedzie wiec jak am mu to zdjecie wyslac??? boze na co mi to bylo????? :(:(

Tez mialam takie obawy, co prawda widzial moje zdjecie, ale balam sie i tak. Ja go natomiast nie widzialam nigdy. Kochamy sie i jest cudownie. Sprobuj. Ile masz lat*?

Gość wwqqqqqw
no zdjecie wyslalam ale tylko glowy :O:O i syfow na nim nie widac wlasnie, jakos cudownie bylo zrobione wiec dlatego wyslalam. niestety w realu syfuy sa widiczne no a o sylwetce nie wspomne 😭 no i zdjecie starawe troche nie wiedzialam ze ta znajomosc sie tak rozwinie wiec troche pogrywalam no a teraz sie zauroczylam i mam za swoje. klamstwo wyjdzie na jaw i bedzie wstyd. najlepiej jeszcze ze jestem baaardzo niesmiala i boje sie ze nie bedziemy mieli o czym rozmawiac bo jak mi zalezy to sie zacinam :( i jak sie przywitac? i o czym rozmowe potoczyc? boje sie :(

Gość robieme kreche
wyslijcie sobie foty, takie w miare prawdziwe:P a co do kg, to zalezy od budowy i moze wcale na tyle, ile waysz nie wygladasz. poza tym mozesz dostosowac odpowiednio ciuchy to i optycznie 3 kg mniej bedzie;) ladnie zamaskuj makjazem jakies niedoskonalosci i idz... a nauczka na przyszlosc- nie klam:P

Gość wwqqqqqw
no wlasnie od niego mam mnostwo zdjec w dodatku aktualnych wiem bo wysylal z pewnej imprezy ktora sie odbyla niedawno wiec wiem jak wyglada :O a ja co? boje sie. boje sie ze mnie zobaczy z daleka i bedzie rozczarowanie i bedzie nieprzyjemnie i krepujaco i cholera bede chciala jak najszybciej wrocic do domu skasowac go z moich kontaktow i zapomniec ten wstyd :(

Gość wwqqqqqw
no wlasnie kg widac znaczy widac ze chuda nie jestem jak pisalam taka strasznie gruba tez nie ale zdjecie np wyslalam takie gdzie mialam buzke szczuplejsza a teraz jeszcze mam twarz jak pyza :O co do syfow to te co je maja wiedza ze tak do konca nie da sie je zamaskowac zwlaszcza jak nie ma sie jednego syfka tylko duzo syfow 😭 w dodatku widzimy sie jutro o 12!!! i w dodatku na miescie! czyli naturalne swiatlo, slonce walace i zero cienia do ukryca twarzy :O 😭

Gość robieme kreche
zatem załóż wielkie okulary sloneczne :classic_cool:

Gość wwwqqq
nie mam okularow slonecznych bo ich nie nosze nigdy 😭 sukienek tez nie mam chodze tylko w spodniach. super, spotkanie bedzie "udane" :O

Gość Zabij się to i syfy znikną

kurde laski maja to do siebie (zwlaszcza małolaty), że chca zaimponowac facetom w różnoraki sposób , a mnie osobiscie takie laski draznią . Ja tez chce imponowac laskom ale nigdy kasą, jak juz to wykształceniem , praca, zachowanie , i nigdy nie sciemniam zycze Ci nauczki , jestes młoda , nalezy Ci sie

Zapewne schowa sie za krzakiem zeby najpierw cie zobaczyc:) Jak mu sie nie spodobasz to ucieknie:)

Gość wwwqq
nie chodzi o to ze chcialam zaimponowac ale po prostu ominelam wady ktore chce pokonca. nie sciemnialam nigdy co do chrakteru, zycia jakie prowadze a to tez ciezkie i trudne tematy, tylko te dwa istotne szczegoly. no coz. chyba odowlam to spotkanie :(