Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebrzydka iwona

mąrz sie mnie wstydzi

Polecane posty

Gość niebrzydka iwona

bylam ostatnio z moim mezulkiem i dzieckiem nad jeziorkiem drugi weekend z rzedu. od parkingu do jeziora trzeba troche isc, wiec marz zaparkowal i zaczynamy się z tego samochodu wypakowywac. podeszlismy kawalek a ten mowi ze musi po cos wrocic, to ja mowie ze poczekamy, a on nie nie, zebym szla z dzieckiem. no dobra, poszlam dalej. w ostatnia niedziele zrobil tak samo, znow mu sie czegos zapomnialo. nie wiedzialam o co chodzi ale tak to jakos pozniej przykro wyszlo wszystko w rozmowie. ten gad sie wstydzi nas, szczegolnie mnie, woli sobie isc sam i wspaniałego pana zgrywac, dziewczyny sobie pooglądać. i jeszcze jak mu wygarnelam to powiedział, ze jak chce zeby sie za innymi nie ogladal to żebym zadbala o siebie. no nie wytrzymalam, sam nie lepszy, brzuszek piwny se wyhodowal a do mnie takie teksty. nie odzywam się do niego, ale musze przyznac ze strasznie przykro mi się zrobilo i przepłakałam pol dnia sad. czy wasi merzowie tez tak robia? to po co się jest razem jak ma sie za kogos wstydzic... jest mi okropnie z tym

naucz sie kochana ortografii na sam poczatek to moze przestanie sie ciebie wstydzic

Gość arcydzieło
Mój monż jest wporzo :classic_cool:

Gość Każdy mąrz
wstydziłbym się takiej idiotki jak ty 😭

Gość niebrzydka iwona
na moje cycki to niejeden chłopka się gapi a obwisła fujara mojego męrza to jusz żadnej kobity nie podnieci

Gość niebrzydka iwona
Wiem moze troche jestem gruga no ale czemu on mi to robi (waze 90 kilo) to nie jest duzo prawda?

Gość moni109
ja sie nie dziwie ze on tak ma jak ty ortografi nawet nie znasz ile ty masz lat...:)

90 kg to nie jest dużo pod warunkiem,że masz 220 cm wzrostu

Gość niebrzydka iwona
mam 160 wzrostu..:) ale ja uwazam ze jestem szczupła tylko brzuch mi troche wystaje...ale jak sie bzykamy z mezem to jemu to nie przeszkadza tylko minetki mi nie chce zrobic bo chyba sie brzydzi...powiedzcie mi dlaczego on tak mnie traktuje?

Gość niebrzydka iwona
????? halo jest tam ktos??

Gość nie ma........
:P

Gość cooffee
KObieta woła o pomoc a wy tutaj sobie zarty stroicie!

Gość felek111
pokaz foto..ocenimy:)