Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

pytanko

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Mam na imię Tomek, mam 24 lata. Chciałbym poznać jakąś atrakcyjną dziewczynę w wieku 18-21 lat. Przyznaję, że nie mam doświadczenia z dziewczynami, nigdy nie uprawiałem seksu ani się nie całowałem. Interesują mnie jednak młodsze dziewczyny. Czy myślicie, że jest to możliwe, abym jakąś sobą zainteresował?

Gość tomek24
Mogę dodać, że jestem z Warszawy, w tym roku skończyłem uniwerek. Jestem uznawany za inteligentnego, mam jakieś tam poczucie humoru...

Gość taka_normalna_19stka
gdybys byl z gdanska moglibysmy pogadac ;)

Gość tomek24
Madame Bovary: ale ja się nie reklamuję na necie. Chodzi mi po prostu o teoretyczne rozważenie tej kwestii, pogadanie o niej.

niech zgadne.. dopiero co wpadłes na inne ogłoszenia tego typu i postanowiłśspróbowac,a noż się uda;]? masz 24 lata i sie jescze nie całowałęś? to albo nie lubiłś dziewczyn albo one nie lubiły Ciebie;] no i jakos nie robi Ci to dobrej reklamy;]

Gość tomek24
Nisziki: bo jeszcze raz zaznaczam, że nie zależy mi na reklamie. To, że jeszcze się nie całowałem nie znaczy, że nie chcę tego zmienić. A "tej jedynej" póki co nie szukam, bo jestem jeszcze na to za młody i czuję się młodo.

Gość tomek24
jaki test kompetencji? czego dotyczący?

Czyli kolega szuka taniego seksu i pyta o swoje szanse... Dopłać 100 zł i nie będziesz miał zawracania głowy.:O

Gość tomek24
Nie zamierzam póki co płacić za seks. Nie chcę po prostu na razie z nikim się wiązać. To chyba nie jest takie dziwne w moim wieku?

czyli poszukujesz chętnej z warszawy która pomoze Ci się wkrecić i nabrać doswiadczenia w tych "dziedzinach zycia" których zdązyłeś jescze poznać?

Gość tomek24
Nisziki: w pewnym sensie tak Nie chodzi mi jednak o jakiś mechaniczny czy płatny seks. Może to być poparte jakąś mniej czy bardziej przelotną znajomością

Gość tomek24
kokosanka: dlaczego jedną z moich cech jest -Twoim zdaniem- mała lotność? I jaki test kompetencji chciałaś mi zrobić?