Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam mila ale juz nie bede

ale dzis mnie wpienil facet w tram

Polecane posty

musze sie wyzalic bo mnie zlosc do tej pory roznosi! wsiadlam dzis do tramwaju z mama i moim maluchem w wozku bylo malo miejsca wiec jakis facet (chyba po 50-tce) wstal tak jakby chcial ustapic nam miejsca wiem mama do mnie powiedziala zebym zaczepila tego faceta i powiedziala mu zeby spowrotem usiadl bo my nie chcemy a wiec podeszlam pukam go w ramie on sie odwraca wiec mowie "niech pan usiadzie" a ten z morda na mnie "interesuje pania czy stoje czy siedze?" a ja w szoku wyłupilam oczy a on "to niech sobie pani siadzie" nosz koorwa co za kraj najpierw psiocza,ze mlodziez nie ustepuje a jak jestem mila to na mnie z ryjem caly dzien mi to siedzialo w glowie i jeste oburzona do teraz pierwszy raz mnie takie cos spotkalo noooo to sobie pogadalam:)

Gość na kretyna nie poradzisz
co się denerwujesz?;)

a wezcie to nie ludzie to bydło najgorsze,ze moja mama przyjechala z Uk a tam takiego hamstwa nie ma sama byla w szoku jej reakcja to "witajcie w polsce" :O

Gość a ja mu sie nie dziwie
bo wynika z tego, ze wcale nie chcial wam miejsca ustapic tylko wstal, bo moze go slonce razilo, a ty mu dupe zawrocilas... nie cierpie takich wscipskich bab jak ty i twoja matka

Gość spierdalajta spowrotem
kible szorowac angolom, jak w rodzonym kraju sie nie podoba... wiem jak wyglada ta wasza emigracja i kultura na zachodzie....

sama spierdalaj wredna suko tam jest wieksza kultura przynajmniej jak ktos wlazie na ciebie to przeprosi a tu jeszcze w morde da ta słonce mu swiecilo hahahahahaha dobre sobie:O

Gość buhahahahahaha
ale masz problem :O

Gość i dobrze ze cie zjebal
pani milosniczka anglikow.tam tez bydlo i hamstwo. cudze chwalicie swego nie znacie

Gość anabolitos steridos
chamstwo pisze się blendów nie bende robil kórwa masz