Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka0010

pomozcie!! nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość Anka0010

czesc wszystkim wczoraj kochalam sie z chlopakiem. stosunek pprzerywany, ptem on sie sposcil a ja chcialam jeszcze wiec umyl go i wszedl jeszcze raz. Dzisiaj sikam doslownie co 10 min i nie mam apetytu, prawie nic nie jadlam ;/ czy to moga byc objawy ciazy?? dodam ze wczoraj mialam 16 dzien cyklu a miesiaczkuje nieregularnie co 32-35 dni. Jakie moze byc prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze? i czy objawy ciazy moga nastapic juz na naspepny dzien od zaplodnienia??

Gość IW_ONKA
Prawdopodobieństwo nie mniejsze niż 83% - masz pecha kochanie :(

jasne, jesteś w ciąży i to wielokrotnej. Będą co najmniej trojaczki. K mać skąd w XXI wieku biorą sie takie baby?

może nie myśl, myślenie chyba jest dla ciebie zbyt trudne.

Stosunek przerywany to zadna antykoncepcja - przed właściwym wytryskiem jest płyn antyejakulacyjny, w którym też mogą być (tzn. bywają) plemniki - stosunek bez zabezpieczenia i przerywany to praktycznie to samo teraz nic nie wymyslisz, musisz poczekać, aż bedzie mozna zrobic test

Gość to jest preejakulacyjny plyn
a nie jakis anty :P

Gość normalnie kolejna idiotka
bioraca sie za seks a niemajaca poecia o nim czyli przyszla samotna matka

Sorki, pre - w penisie, tak jak sperma;) żeby było łatwiej dotrzeć plemnikom do jajeczka :) to taki płyn przed tzw. ejakulacją (a nie przeciw niej, czyli nie anty, sorki:) ) w googlach powinno chyba wyskoczyć hasło "wskaźnik Pearla", albo pod hasłem antykoncepcja w wikipedii (jak pomyliłam coś z pisownią znowu, to przepraszam, anty - ejakulacyjny to byłoby nawet nielogiczne;) sorki:)) wznowili książkę "WOJNA PLEMNIKÓW, wydawnictwo Rebis, nie pamiętam autora - jak na studiach uczyłAm etyki w liceum to korzystałam na lekcjach, zeby coś z nich wynikało, mam wykształcenie hum., a nie biologiczne (jak widać po wpadce z płynem), ale chciałam, żeby wiedza o seksie nie musiała wyglądać jak za czasów Boya, czyli przed wojną ( I i II zresztą). W tej książce jest całkiem dużo wyjasnione, fajnym językiem, warto zainwestować parę złoty, wychodzi taniej niż pieluchy:) I mniej stresu niż przy aborcji, czego nikomu nie zyczę

Gość Anka0010
ej mam dopiero 18 lat! co ja zrobie jak zajde w ciaze!! matka mnie wyzuci z domu!!!!!!!!

Dopiero Nie martw sie na zapas, może nic się nie stało, a co do przyszłości - to idź do ginekologa i porozmawiaj, zadaj mu kilka pytań - po to on jest między innymi, w końcu na to płaci się podatki;) w zeszła środę w gw był zwięzły poradnik o antykoncepcji, może jest na stronie int Pewnie nic się nie stało, ale jakbyś w ciąże, to idź do psychologa, zanim pogadasz z mamą albo kogos spokojnego i neutralnego: w polityce był art o babce, która prowadzi poradnię dla nastolatek w ciąży, bo sama została mamą w liceum i prowadzi pogotowie dla dziewczyn: jak rozmawiać z rodzicami to jej specjalność Art był w ciągu ostatniego pól roku, znajdziesz w archiwum na str int - choć oczywiście Ci nie życzę, żeby miał Ci byc potrzebny, bez przesady, aż taki pech się nie musi zdarzyć, nie nakręcaj się na razie szkoda, ze w Polsce nie ma pigułek 72godz. po w aptekach - na Zachodzie sa bez recepty: na stypendium miałam chłopaka i też kopara mi opadła, jak usłyszałam, że prezerwatyw nie ma, bo ja jestem dziewicą, on jest zdrowy, a przed ciążą chroni stosunek przerywany. Myslałam, że mu strzelę. Przed śniadaniem poleciałam do apteki, żadnych recept, miłą, życzliwa aptekarka - można?

Gość gość
qVlZkGhjTXQ7UwxPGAjbyRMk