Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejjj

slimitin a antykoncepcja

Polecane posty

Gość hejjj

czy wiecie może, czy można jeść slimitin kiedy przyjmuje się także tabletki antykoncepcyjne (yasminelle) dzieki z góry za odpowiedz

Gość Alicja19777
Ja biorę inne tabletki anty, a slimitin łykam. Nawet nie pytałam się ginekologa. Powinna? To przecież suplement diety, ale specjalnie teraz doczytałam i nic w nim nie znalazłam o zakazie stosowania jak się bierze środki antykoncepcyjne. Chyba bym się troszkę zezłościła, gdybym miała ich nie brać.

Gość Gos45ka
Mnie ten slimitin pomógł zrzucić 9 kg. Brałam go po ciąży równolegle z plastrami antykoncepcyjnymi. Nie miałam żadnych efektów ubocznych.

Gość MMarta
Też chciałabym już nie musieć się odchudzać, ale na razie jeszcze nie mogę. Patrząc na BNI powinnam ważyć tak około 57 kg, byłoby wtedy idealnie. Kupiłam sobie ten slimitin 3 miesiące temu i waga mi spada, ale tak około 3-4 kg na miesiąc. Co prawda od czasu do czasu zgrzeszę i zjem dwudaniowy obiad: kartofelki z sosem i schabowym. Uwielbiam kartofle i czasami musze je zjeść. A one są podobno bardzo kaloryczne, no i przez to potem waga mi skacze. Co do anty - to według mnie nie mają wpływu.

Gość naatalkaa
Myślę, że jak Slimitin będziesz brała np. rano a pigułki wieczorem, to nic się nie stanie.

Gość hannnnna
mi też się wydaje, że możesz je spokojnie brać. Ja kupiłam opakowanie skuszona opiniami w internecie, biorę dopiero 5 dni, więc co do efektów się nie wypowiem, ale tabletki antykoncepcyjne biorę tak jak wcześniej.

Gość GośkaD
normalnie bierz i się nie przejmuj, ja na nim schudłam 6 kg, a biorę od 2 miesięcy łącznie z tabletkami.

Gość Małgooś
Dziewczyny, a po jakim czasie zaczyna on działać. Dzisiaj sobie go kupiłam i na wieczór wezmę jedną tabletkę. Kiedy mogę oczekiwać pierwszych rezultatów?