Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loklatorka ja

wynajem mieszkania ceny

Polecane posty

Gość loklatorka ja

bede wynajmowac z 2 kolegow mieszkanie 2-pokojowe. jezeli cena wynajmu mieszkania to 1400zl to ile powinna placic osob ktora ma osobny pokoj a ile te dwie mieszkajace w jednym?

hmm osoba majaca osobny pokoj chyba 700, a dwie pozostale po 350 ? hmm albo powiedzmy 800 i po 300?

Gość Lokatorka z pokoju obok
w tym roku wynajmowałam z koleżankami mieszkanie za 1500zł na takich samych warunkach, co Ty - ja samodzielny pokój, one we dwie duży jeden. Ja płaciłam 600, one po 450.

Gość loklatorka ja
wlasnie taki podzial tez wydaje mi sie rozsadniejszy. ale 500 i po 450 to chyba za mala roznica? z kolei 600 i po 400 juz za duza. bawic sie w takiw podzialy jak po 430 i 540?

moim zdaniem lepiej będzie 600 i po 400zł,to jest dobry podział.

Gość sdfaefawe
600 i 400 to dobry podział, oni przecież gnieżdżą sie w 1 pokoju a ty masz sama jeden dla siebie, jakbys chciała kawalerke to za sama kawalerke bys płaciła 1200 jeszcze zależy gdzie studiujesz

Gość a ja sama
wg mnie to osoba zajmujaca pokoj samodzielnie powinna placic tak czy inaczej mniej bo przeciez tak czy inaczej tam sa dwie osoby i zuzycie gazu czy pradu idzie na dwie osoby a nie jak w przypadku jednej