Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara87

fałszywe komplementy

Polecane posty

Gość Sara87

uważam ,że jestem brzydka. Wiele rzeczy na to wskazuje. Mam tylko dość fałszywych komplementów. Od znajomych moich rodziców, od niektórych koleżanek, od ciotek mojego chłopaka(no bo co miały powiedzieć ,że brzydka jestem?) , od mojego chłopaka i od chłopaków którzy do mnie zarywali( wiem ,że zarywali do mnie bo nikt inny by ich nie chciał ,a mówili tak żeby mnie przy sobie zatrzymać , zresztą co mieli mówić?) , od psychologów( uważam ,że nie powinni kłamać w takiej sprawie , bo mogą zrobic komuś jeszcze większą krzywdę bo człowiek się sam okłamuje), no i wreszcie od moich własnych rodziców( Może im się samym tak wydaje bo jestem ich córką?). Dlaczego ludzie nas tak okłamują? Nie lepiej powiedzieć prawdę , albo nic nie mówić na ten temat? Takimi kłamstwami możemy jeszcze bardziej kogoś skrzywdzić :(

Gość maturka4
Nie wiem, czy jesteś brzydka, ale głupia na pewno. A to gorsze, pomimo, że na pierwszy rzut tak się nie rzuca w oczy. Za to zapamiętuje się dłużej

chyba nie do konca rozumiesz ze pojecie piekna i przydoty jest rzecza wzgledna ......to co dla ciebie jest piekne dla mnie moze byc koszmarnie i odwrotnie .....problem w tym ze nie potrafisz siebie zaakceptowac piszac o falszywych komplementach niejednokrotnie ranisz tych ktorzy cie nimi obdarowuja ...