Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaOna

Ile można?

Polecane posty

Gość ZagubionaOna

Ile można trwać w związku.. nawet nie wiem czy można to nazwać związkiem.. On - 32 ( żona, dziecko ) Ona - 20 ( facet ) Można powiedzieć, że nie widzimy poza sobą nikogo więcej.. To jest pierwszy etap tego niewinnego romansu.. Nie kochałam się z Nim, bo boję się zdrady.. ale całowałam się, pozwoliłam dotykać.. to uczucie jest silniejsze ode mnie.. i nie umiem powiedzieć stop.. już sama nie wiem co robić, bo ten facet jest fascynujący i na prawdę dużo bym za niego oddała..ale domyślam się, że on nigdy nie będzie mój .. tylko na jakiś czas.. więc czy jest sens się w to pchać?

Gość 455DDSW55
NIE MA SENSU. IM WCZEŚNIEJ POWIESZ KONIEC TYM ZAOSZCZĘDZISZ SOBIE CZASU I NIE POTRZEBNYCH KŁOPOTÓW. ZACZNIJ ŻYĆ DZIEWCZYNO . JAKBYM MIAŁA 20 LAT KAŻDEGO FACETA MOGŁABYM MIEĆ A NIE CUDZEGO MĘŻA.

Gość /iewhhhhhhhhhhhha
ejpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpjpsa

Gość ZagubionaOna
tylko, że ten mąż jest cudowny.. albo nie trafiłam jeszcze na normalnego faceta w moim wieku, który tak by się zachowywał.. nawet mój facet nigdy wcześniej tak do mnie nie mówił, nie całował i nie dotykał jak On .. i dlatego pozwoliłam jemu na to.. choć nie chcę, żeby to poszło za daleko, ALE NIE umiem tego zatrzymać..

Gość Złoty.
Wi-Olka-Demolka jak się psinka miewa?

Gość ZagubionaOna
Wi-Olka-Demolka: ale to nie ja zaczęłam ten romans.. i jak narazie nie mam wyrzutów sumienia, bo to nie ja go ciągne.. tylko ciągnie go on.. więc powinien mieć wyrzuty sumienia w stosunku choćby do córki.. i widzę, że jak mu przypominam o córce.. to automatycznie odpycham go od siebie..

Nie ma sensu;/ on potem ci powie,że cię kocha ale nie może zostawić dziecka. ble ble bla a ty zostaniesz na dnie smutku i rozpaczy. A co byś zrobiła jesli byś z nim ,,wpadła''?? Masz 20 lat i łapiesz się za żonatego? Nie drażni cię to,że on w między czasie sypia z inną kobietą?

Gość 455DDSW55
NIE TYLKO ON JEST CUDOWY, INNI TEŻ SĄ -ALE INNI MAJĄ TĄ ZALETĘ ŻĘ SĄ WOLNI I TYLKO DLA CIEBIE. A TWÓJ ULUBIONY FACET PRZYCHODZI OD CIEBIE I Z ŻONĄ TEŻ SIĘ CAŁUJE I MÓWI ŻE JĄ KOCHA. UWIERZ MI- NIE WARTO, JESTEM STARSZA TROCHĘ OD CIEBIE I WIEM CO MÓWIĘ. LEPIEJ W TYM CZASIE ZAPISAĆ SIĘ NA KURS JĘZYKA OBCEGO (PRZYNIESIE TO WIĘCEJ ZYSKÓW W PRZYSZŁOŚCI DLA CIEBIE).

to nie ma znaczenia kto zaczął. Jest taka bardzo mądra życiowa zasada: nie rób drugiemu co Tobie nie miłe. Nie masz wyrzutów sumienia bo może nie masz sumienia, ot co:/

Gość ZagubionaOna
kochać się ze mną jeszcze nie kochał .. i nie chcę żeby do tego doszło .. ale te pocałunki, które skrada mi w pracy w jakimś kącie.. Ja chyba jestem ślepa, pisząc to wszystko .. wiem, że wraca do żony.. mówi jej, że ją kocha a później wraca do mnie i mówi, że jestem cudowna, najlepsza.. że nawet nie śniło mu się spotkać kogoś takiego jak ja.. chyba muszę zadać sobie jedno pytanie, po co to wszystko skoro i tak nic z tego nie będzie.. :(

Gość 455DDSW55
TAKIE SYTUACJE NIESTETY NIE PRZYNOSZĄ NIC DOBREGO. ZAWSZE SIĘ ŹLE KOŃCZĄ. PRZEDE WSZYSTKIM SZKODA MI CIEBIE . BO FACET POFLIRTUJE I ZNIKNIE A MAŁO TEGO NA ULICY BĘDZIE UDAWAŁ, ŻE CIĘ NIE ZNA. WIEM COŚ O TYM. SZKODA ŻYCIA.

Gość ZagubionaOna
Szukam innej pracy, może to ułatwi mi spokojnie o Nim zapomnieć.. muszę znaleźć coś szybko.. wtedy mniej będziemy się widywać.. może ostygnie to uczucie..

Gość gieowefa
ale siedzisz w tym romansie i jest on za twoim przyzwoleniem . Tkaie suki jak Ty powinny do konca byc same. Rozbijasz rodzine, jestes zwykla szmata

Gość ZagubionaOna
Nie uważam siebie, za taką o której piszesz.. Nie pozwoliłam na nic więcej oprócz pocałunków i dotyku.. to wcale nie oznacza, że jestem szmatą! bo sama siedzę pierwszy raz w takiej sytuacji.. i nie myślałam, że będę się zachowywać i pozwalać na to, a jednak to uczucie jest silniejsze ode mnie i nie mogę sobie sama z tym dać rady..

Nie? A powinnaś. Włazisz z buciorami w cudze życie. Teraz boisz się, że on cię skrzywdzi, tak? Powinien bo ty krzywdzisz innych więc należy ci sie lekcja. Uczucie? Chyba jedyne uczucie ? Raczej egoizm! Brak szacunku do samej siebie... brak zasad. Piszesz, że pierwszy raz uwikłałaś sie w taki romans... dziewczyno masz dopiero 20 lat ... coż najwidoczniej rodzice cie źle wychowali, nie wpoili zasad, nienauczyli że nie buduje sie swojego szczęścia (nawet chwilowego) na cudzej krzywdzie.... a nie chce mi sie z tobą gadac!

Gość ZagubionaOna
fakju

Gość opamiętaj się dziewczyno
chcesz rozbić małżeństwo tego człowieka? Dla kilku spotkań w łóżku? I do końca życia stracić dla siebie szacunek? Tak nie można, jesteś człowiekeim, a nie sekualnym automatem.

Gość Advocaate
nie słuchaj tu tych moherów, gdyby kochał żone nigdy by Ciebie nie poznał proste. Ona nawet przebywając w jej towarzystwie myślami jest przy Tobie, wiem co mówię bo jestem w identycznej sytuacji, mam żonę, dziecko, stabilizację, poważne stanowisko ( mam 37lat) żona (35lat) ...Ona 22. I wiesz z każdym dniem wiem jedno że kocham ją coraz intensywniej, chcę to wszystko zakończyć, by żyć tylko dla niej.

Gość g4jkkj
tak niektórzy faceci lubią sobie pomachać jajami na boku