Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calexico

po użyciu kremu pieką mnie okolice oczu!! czy to uczulenie? ktos tak miał

Polecane posty

Gość calexico

i dodam ze po kazdym kremie ostatnio tak mam - rowniez po niektórych kremach "pod oczy" - czy to oznacza ze mam wrazliwą skóre i jezeli piecze to odstawic dany krem?

Gość Strina24
Tak jak napisałaś, wszystko wskazuje na to, że albo masz uczulenie na składniki kremów, których używałaś, albo masz bardzo wrażliwą okolicę oczu. Radzę odstawić krem i zastosować kuracje z okładami z świetlika, poza tym poszukać w sklepie jakiegoś hypoalergicznego kremu pod oczy. Pozdrawiam.

To prawda. Kremy i żele AA są bardzo dobre. Ja zakupiłam taki żel http://esentia.pl/AA_Therapy_Kobieta_Dojrzala_Zel_chlodzacy_pd_oczy_i_na_powieki_p33121.htm i jestem z niego bardzo zadowolona. Do tego mam jeszcze z tej serii krem pod oczy. Po innych kremach mnie swędzą oczy i czuję się jeszcze gorzej niż przed użyciem kremu, a ta seria AA jest naprawdę warta polecenia i nie jest droga. Swoją drogą w tym esentia.pl kupiłam sporo więcej, więc nie płaciłam za przesyłkę i inne, więc warto zebrać się z koleżankami i przyoszczędzić na wysyłce. Towar bezpiecznie dociera do domu:)))

Gość calexico
dzięki dziewczyny:)))