Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyybo nie wytrzymam

CZY ON JEST NORMALNY ?

Polecane posty

Gość pomocyyyyybo nie wytrzymam

wytłumaczcie mi prosze .. ; Jest chłopak ogólnie znam go z osiedla no i kiedyś n as poniosło i się pocalowalismy ale ja muw tedy powiedziałam że to był jednorazowy wyskok i że jak coś to nic nigdy z tego nie bedzie .. wtedy jeszcze nie podobał mi się. No i pozniej wyjechalismy razem i z innymi.. no i tam gdzie bylismy on mial strasznie wypite i zacząl mi mowic jak to bardzo mu sie podobam ze on sie chyba zakochal itp. ale powiedzialam ze o takich sprawach porozmawiamy jak wytrzezwieje. Kolejny dzien napsialam smsa co o tym wszystkim sądzi a on " fajny był ten pocałunek ale nic z tego nie będzie" no i przyjełam to na klate.. ale teraz on tak na mnie zerka,ale też nie zachowuje sie inaczej.. a mi sie zacząl PODOBAC i ogolnie myśle że miło by było być razem.. Bo to też taki chłopak nie na tydzien,dwa.. Tylko że nie wiem czy mam szanse [jak myslicie po tym co napisałam] a po 2 jest moja kolezanka.. która w nim zakochana do szalenstwa już rok .. a on mi o niej powiedział że on a jest dla niego brzydka i 'pusta' bo nie ma z nią o czym pogadac oprocz kosmetykow..