Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiNnA002

Jak żyć po zdradzie???

Polecane posty

Gość wiNnA002

Jestem z chłpakiem od 4 lat...od 2 lat ciągle za nim biegałam prosiłam go żeby mnie nie olewał.Doceniał to co ma poświęcał mi choć troche czasu! niestety prosby nie pomagały..czułam się odepchnięta i zawiedziona i niekochana:( Dodam że to mój pierwszy facet..Postanowiłam z tym skończyć raz na zawsze , wiedziałam że istnieje tylko jeden sposób żeby zakończyć ten związek,od zawsze powtarzał mi że gdy go zdradze to będzie koniec..Więc wypiłam bardzo dużą ilość alkoholu i to zrobiłam z kumplem..nic z tego nie pamiętam..Napisałam do mojgo że to ostateczny koniec,że zrobiłam coś czego mi nigdy w życiu nie wybaczy!-domyślił się o co chodzi..cały dzień pisał do mnie i dzwonił na drugin dzień się spotkaliśmy a ON Mi wybaczył!! Powiedział że mnie zaniedbywał że to też jego wina że tak się stało.Teraz jesteśmy razem,ale niewiem jak mam wynagrodzić mu krzywdy..Mam ogromne wyrzuty sumienia bardzo żałuję tego co zrobiłam..Jak mam go teraz traktować? i pomuc mu przeżyć ten koszmar?????proszę o pomoc

Gość hahahaaa
niezła prowo :P

Gość wiNnA002
Chciałam to skonczyć a wyszło inaczej...Naprawdę dziwna sprawa..Ale może po tym on się zmieni?? zacznie zauważać że ja istnieje że o związek trzeba dbaać

Gość wiNnA002
niemiałam pojęcia że on mi WYBACZY