Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le fik

Dobija mnie beznadziejna pogoda w Uk zwlaszcza lato jest do bani

Polecane posty

Gość le fik

w moim miescie rodzinnym w PL jest w tej chwili 30 stopni mama sie opala w ogrodzie a w durnej Anglii moim codziennym towarzyszem zycie jest ...parasol sa tu zawsze 2 pory roku wiosna i jesien jak tak dalej bedzie lalo to wracam do PL

Gość bedzie lalo
:D :D :D Wracaj!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gość mnie taka pogoda tez
dobija! w Polsce upal a tu wiecznie deszcz, wiatr, troche slonca (jak mamy szczescie) masakra!!!!!!!! i nawet jak jest cieplo to jest cieplo, nie upalnie :/

Gość A ja niecierpie upalow
Dlatego wyjechalam z Polski.: :P

Gość tak tak w pl
bylo dzis u mnie 34 stopnie:) Jeziorko, grill, zyc nie umierac;)

Gość a ja widze rowniez dobra stron
e tego ze nie ma tu wyraznych 4 por roku - nie ma takich mrozow jak w polsce i to mnie bardzo cieszy bo nie nawidze jak mi nos w srodku zamarza na wietrze od oddychania. Naczynka mi na twarzy nie pekaja od mrozu i nie musze ubierac kilku swetrow czy puchowych kurtek :) a ze nie ma super lata...no coz - zarabiamy tyle ze mozemy sobie pozwolic na dwu czy trzykrotne zagraniczne wyjazdy w roku na wakacje i jakos nam to starcza :)

Gość jezuuuu alez wam zazdroszcze
ja mieszkalam w irlandii dwa lata, kochalam tamtejsze lato, mieszkalam nad samym morzem celtyckim, kiedy szlam do pracy to czylam taka pezyjemna bryze, wiaterek, chlodek....cuuuudnie, ja nienawidze upalow!! ale opalic tez sie dalo ;) chociaz nie powiem, jesienia i zima niejeden parasol mi polamalo ;)

Gość kokodududu
Hehehe w tym roku i tak lato nie jest takie zle, mielismy nawet fale upalow jakis miesiac temu, w zeszlym roku za to non stop padalo i 2 lata temu zreszta tez. Nie marudzmy tak, moze nie jest za cieplo ale za to zimy mamy teraz lekkie, juz 5 lat jestem w anglii i nigdy nie bylam w polsce zima, nie wiem jak bym zareagowala na -25 i snieg po kolana.

To prawda, prawie juz zapomnialam jak wyglada prawdziwe lato, dopoki nie pojechalam do polski i zar buchnal na mnie jak wysiadlam z samolotu. Taki upal jest bardzo przyjemny do wylegiwania sie w ogrodku lub nad jeziorkiem, troche mniej przyjemny jak trzeba pracowac. Tesknie za porzadnym latem, ale doceniam lagodna zime, coz, widac nie mozna miec wszystkiego.

Gość gość
Nie wytrzymuje tej cholernej pogody. Ciagle buro i szaro. Jestem na skraju depresji. Najgorsze jest to , ze moj chlopak tego nie rozumie,ze brakuje mi slonca . On nie cierpi upalow. Czy komus tez przeszkadza pogoda w uk?

Gość gość
może ty w innym kraju mieszkasz, bo u mnie w UK piękna pogodo i gorąco w cholerę

Gość gość
Masz blisko do innych krajow europejskich i tam jest super pogoda, morze Śródziemne. W Polsce za kilka dni będzie i tak ochłodzenie

Gość gość
Przy 30 stopniach nie da się zyc, a ja już jestem opalona, mimo, że wszyscy psiocza na szkocką pogode, a na wakacjach jeszcze tego sezonu nie byłam;)

Gość gość
Da się żyć przy wyższych temperaturach. Ja mieszkam na południu Francji i przez kilka miesięcy jest taj ciepło

Gość gość
Ona poprostu nie zauwazyla ze wciaz z pl nosie przeciwsloneczne okulary a na gebie dziubek :D

Gość gość
Wybralas sobie termin na marudzenie u mnie na poludniu londynu goraco, niebieskie niebo i sloneczkomoze wyjdz na zewnatrz ;)

Gość gość
Przeciez mozna raz w miesiacu wyskoczyc np do Barcelony na weekend, nie wiem po co to marudzenie

Gość gość
Do barcelony?????? tak be wczesniejszego bukowania bilety dla dwoch osob to 800 funtow. Dodaj jeszcze hotel do tego. Poza tym my pracujey pon-piatku. w niedz bysmy musiei wracac. pomimo , ze dobrze zarabiamy to m i szkoda tyle kasy na jeden weekend.

Gość gość
Jaki jest problem zaplanowac na kilka tygodni do przodu i kupic bilety po L100 na osobe?

Gość gość
Dokładnie. .możesz dobie dużo wczesniej zaplanować kilka dni e Hiszpanii czy Francji. Taniec hotele znajdziesz i pi vo narzekać. I juz przestsnciextak pogodę wxPoksce opisywać bovtego nigdy niecwiadomo na cicsiextrafi axwxwyzej wymienionych skrajach wiesz ze jak pojedziesz ba urlop to będzie pięknie

Gość gość
Bogacze ze zmywaka w uka