Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredieC

niscy wzrostem.

Polecane posty

Gość fredieC

Niski wzrost u młodych mężczyzn w jakich przedziałach się mieści ? Od ilu do ilu cm ? a średni od ilu do ilu cm ? Wyobrażacie sobie być z facetem ,który ma około 170 cm ?

Gość 250_sedesee_Oryginal_250
Liczy sie tylko wzrost w majtkach :classic_cool:🖐️

Gość FredieC
Zależy dla kogo :P

Gość mmmdajsoidj
nie, bo sama mam 170 cm.

Gość fredieC
a ile musiałby mieć ?

Gość mmmdajsoidj
powinien być ode mnie choć trochę wyższy niezależnie czy biegam na bosaka czy na obcasach - więc w moim przypadku minimum to 180-185 cm a dlaczego pytasz tak w ogóle?

Gość fredieC
nic ,bo sam jestem niski :P

Gość mmmdajsoidj
ale jest też dużo dziewczyn niższych ode mnie od których Ty automatycznie będziesz wyższy :) więc nie widzę problemu, chyba że czaisz się na jakąś z tych wyższych ;)

Gość drogi autorze
i wszyscy inni "niscy" faceci Prawda jest taka, że większość kobiet chce mieć faceta, który będzie od niej wyższy (najlepiej nawet wtedy, gdy ona ma wysokie obcasy). Ale trzeba tutaj brac pod uwagę wzrost kobiety. jeżeli kobieta ma 170cm, to wiadomo, że będzie chciała faceta np 180cm. Ale jesli jest niższa, to i facet mierzący mniej niż te 180cm będzie ok. Ja należe do kobiet niskich, mam 156cm i dla mnie facet 170cm, a nawet ciut mniej jest odpowiedni. Mój ma 172cm i wzrostem jestesmy idealni dopasowani. tak napradę problem wzrosu istnieje wowcza, gdy np facet 170cm ugania się tylko za wysokimi dziewczynami i potem się dziwi, że one go nie chcą. Oczywiście wzrost nie jest najwazniejszy. Znam kilka par, gdzie kobieta jest równa wzrostem swojemu facetowi, a nawe wyższa.

Gość frediec
nie ,aktualnie nie czaję się na nikogo. te niskie też chcą wyższych.

Gość rapsod na bałkanach
ja mam faceta niskiego :) ma 171cm. ja mam 167 cm :) i zyjemy jakoś:P

Gość drogi autorze
oczywiście, że niskie chcą wyższych .... od siebie. Sorry, ale co ja bym zrobiła z facetem np 190cm. żeby go objąć za szyję musiałabym chyba zrobić rozbieg i na niego skakać, albo on musiałby się zgiąć wpół. Dla mnie ideała to faet w przedziale 170-175cm plus minus 2cm

Gość fredieC
no tak,ale nie wszystkie niskie kobiety myślą tak jak Ty,często widuję takie 155-160 z kolesiami typu 18o-190

Gość zlodziej mąki
Ja mam 178 cm wzrostu i wiecej nie potrzebuje

Gość fredieC
rapsod na bałkanach- nie no ,mówisz tak jakby ten Twój facet był zakałą albo nieszczęściem... "żyjemy jakoś"

Gość fredieC
gdybym miał te 178 cm,również nie narzekałbym,wówczas mój wzrost możnaby kwalifikować jako średni(średnia krajowa 177) a i niscy faceci mają przerąbane,nie budzę respektu,nie stanowią autorytetu,u wysokich facetów budzą politowania u dziewczyn odrazę.

Gość rapsod na bał9484kanach
nie jest :D a tak zabrzmiało? chodziło o to że poprostu wzrost sie nie liczy az tak bardzo skoro charakter ma fajny :D byłąbym głupia gdybym oceniała go tylko po wzroscie... a ty ile masz ?

Gość fredieC
Tak trochę to tak zabrzmiało. Ale dobra,mniejsza już o to. Mam 171 :D Rok temu miałem 169,urosłem więc 2 cm :D

Gość ladyyyy
to ile Ty masz lat?

Gość fredieC
19 latek,za kilka miesięcy (marzec) 20 stuknie

Gość Zlodziej mąki
Jezeli jestes wyzszy od kobiety to nie widze problemu bo zazwyczaj kobiety maja max 170 cm wzrostu rzadko sie zdarza juz wiecej w gore moja byla miala 167 wiec nie masz sie czym przejmowac

Gość rapsod na bałkanach
i czym tu sie przejmowac ? mój ma tyle samo :D i nie robi problemu ze wzrostu :D chlopie.... :D

Gość fredieC
wiem,że są niżesze,jednak te niskie biorą wysokich,ba wysokich sporo się narobiło ostatnio,idą półwiejską w Poznaniu to rzadko kiedy widzę równego mi wzrostem,zazwyczaj widuje o głowe wyższych,dziewczyny zwykle równe ze mną i czasem wyższe widze,bardzo rzadko niższe

Gość fredieC
bo widuje samych wysokich,a Ci mają większe branie od konusów .

Gość rapsod na bałkanach
mały ale wariat :P co z tego ze mają większe branie jak potem sie okazuje ze to pustaki? tak wiec nie tylko fajny look sie liczy :)

Gość fredieC
no nie wszyscy pustaki,zdarzają się ciekawi wyglądem i zachowaniem,charakterem. z doświadczenia wiem,że Ci wysocy nie mają za bardzo poczucia humoru. znaczy takich może poznaję tylko...

Gość mmmdajsoidj
spotykałam się ostatnio z takim jednym - 190 cm, nie dość że poczucie humoru średnie to do tego narcyz. przepędziłam na cztery wiatry ;)

Gość fredieC
ten 170 cm,nawet okazji nie miałby,żeby być przepędzonym przez kogokolwiek :P z góry jest skreślony.

Gość mmmdajsoidj
nie dramatyzuj ;) ja mam 170 więc w Twojej grupie wzrostowej nie szukam. ale moje niższe koleżanki owszem - nie przeszkadza im to. ale musze dodać, że zarówno ja jak i moje koleżanki jesteśmy prawie 10 lat starsze od Ciebie. nie wiem jakie zasady w tej kwestii obowiązują u nastolatków ;)

A od tego marudzenia na kafe urośniesz? Jesteś,jaki jesteś i litowanie się nad sobą niczego nie zmieni.