Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredieC

niscy wzrostem.

Polecane posty

Gość fredieC
a jakie szanse na podryw w dyskotece ma niski blondyn,szczupły z gęstymi włosami na głowie i brązową opalenizną ? oczywiście na podryw nawet tych bardziej przeciętnych dziewcząt . bo te ładne wylansowane to dla tych typowo przystojnych,wysokich itd.

Gość gryfina
hahahaha. !@ chcesz szybki seks z panną z dyskoteki ? nie łudź się,że jeśli jesteś brzydki to wyrwiesz cokolwiek,ba nawet jeśli jesteś tylko przeciętny to bez dobrej gadki gówno zdziałasz. dam Ci dobrą rade,nawet jeśli nie grzeszysz urodą to zadbaj o siebie a będzie lepiej,idź na siłke ,do solarim,kup ładny ciuch,zadbaj o fryzure,kup sobie dobry perfum no i oczywiście zadbaj o higiene... musisz się wylansować na typowego dyskotekowego "macho",wiem ,że to wieśniacko wygląda,ale jak chcesz poruchać to powinieneś się kreować w klubach/dyskotekach na takiego typa,laski w dyskotece,skore do igraszek lubią właśnie takich kolesi ;p

Gość fredieC
o ile wierzyć miarze domowej(krawieckiej),to mam 171 cm... na poborze odmierzyli mi 167,ale tam był stary koleś i większości źle pomierzył wzrosty,jednemu 175,a przerasta ojca który ma 180,ponadto w szkole pielęgniarka odmierzała mi 170

Gość gryfina
no fredie pisał,że chce poruchać,nic więcej,chłodny seks,więc taka napalona 16-stka na pewno usatysfakcjonowałaby go

Gość fredieC
opalony to już trochę jestem,na siłke niestety brakuje mi kasy,bo nie pracuję,od października zaczynam studia,po studiach znajde robote i ide na siłke,w końcu też mam swoje potrzeby i nie chce non stop pracować ręką. perfum też już mam,ubieram się nieźle,największe moje kompleksy to duży i asymetryczny nos no i mój liliputowaty wzrost :P

Gość fredieC
niski wzrost tragedią nie jest,tragedie to poważne choroby,kalectwo itp. a są tacy 160 cm ? bo idąc ulicami Poznania to widuję głównie wyższych ode mnie,rzadko równych mi,a tych niższych ode mnie to już prawie wcale.

Gość fredieC
dodam ,że im niższy wzrost u faceta tym bardziej jest on dyskryminowany w przypadku poznawania nowych osób,zwłaszcza dziewcząt,niski wzrost jest uciążliwością dla faceta,zwłaszcza dla takiego ,który nie lubi skrajnośći,a niski wzrost jest skrajnością

Gość fredieC
w innych miastach pewnie podobnie ;p

Gość fredieC
19 lat ,za kilka miesięcy 20,więc z tym rośnięciem raczej cienko już będzie

Gość fredieC
może dramatyzuje,może po prostu oceniam świat realistycznie ,boję się,że do końca życia pozostane prawiczkiem.

Gość fredieC
obym nigdy nie musiał tam wchodzić. prędzej pójde na dziwki niż wejde tam.

Gość fredieC
przeżyłbym,kac moralny może by był,ale przeszłoby po czasie zapewne,seks z dziwką to to samo0 co seks z przygodną dziewczyną z imprezy,tyle,że za dziwke się płaci.

Gość fredieC
takie samo,jeśli daje mi,to jest niemal pewne,że przede mną było mnóstwo innych którym dała

A tego nie mozesz byc pewien moze bedzie dziewica :D🖐️ , a jesli idziesz do dziwki jest to pewne jak amen w paciezu :classic_cool:🖐️

Gość fredieC
haha. dziewice nie istnieją po 20-stce... z resztą po 16-stce już ich mało z resztą jak dziewczyna daje przygodnie facetowi oznacza to,że robi to często.

Gość Wymiarowa
Zapraszam wszystkie niskie, wysokie, puszyste i szczupłe osoby do odwiedzenia nowego portalu www.nasz-wymiar.pl Jest to miejsce stworzone dla ludzi wyjątkowych i nieprzeciętnych. Mamy dla Was wiele ciekawych artykułów, forum dyskusyjne, przestrzeń randkową gdzie dobierać się możemy według wymiarów(każdy znajdzie kogoś dla siebie:D). A w styczniu dla wszystkich zalogowanych darmowa impreza integracyjna. Zapraszam www.nasz-wymiar.pl