Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pchełka Funia

Jak podać psu lekarstwo

Polecane posty

jest to tabletka, wnioskuję, że dosyć niesmaczna, próbowałam już chyba wszystkiego, pluje, wymiotuje,nie chce. Włożyłam proszka do kiełbaski, kiełbaske zjadł proszka wypluł. Brakuje mi pomysłów:/

Gość serek.........topiony
ja swojemu podaje tabletki wsadzajac je w serek topiony i zalepiam zeby nie bylo widac tabletki,nie ma problemu a daje je codziennie i sa dosyc duze

Gość jak nie chce z jedzeniem
to spróbuj z masłem. Bierzesz kawałek masła, ukrywasz w nim tabletkę (ale szczelnie, bo psy wyczuwają) i mu dajesz. Najpierw powącha, potem bedzie chciał liznąć a że to śliskie to mu od razu poleci do gardła. Ja tak dawalam mojemu

Gość jak nie chce z jedzeniem
no, albo serek wlasnie. Masło, serek, wazne że śliskie :D

Gość Ups...........................
Miałam dwa psy w życiu i to ja zawsze dawałam im lekarstwa, otwierałam pysk psa i kładłam tabletkę jak najdalej na języku ,zamykałam mu pysk i trzymałam aż połknął. Zawsze się udawało.

Jestem w szoku, zjadl serek !!! Dzięki za pomoc! Jesli chodzi o wkladanie do pyska samego proszka to to sie nie sprawdza w przypadku mojego czworołapa ma odruch wymiotny i po robocie:/

Gość serek.........topiony
to sie ciesze ze pomoglo ja swojemu juz od 2 miesiecy podaje w serku bo tylko to dziala pozdrawiam

Gość mozna tez podac w
kulce troche wiekszej niz pileczka pingpongowa zrobionej z pasztetu i ukryc lekarstwo w srodku