Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wecfewfc

studia zaoczneeee

Polecane posty

Gość wecfewfc

Jak to jest na studiach? Chodzi mi o studia zaoczne. Jeździ się na zjazdy co weekend... zależy od Uczelni. I co? Idzie się na wykład - siada się gdzie chce i słucha tego co oni tam gadają (albo i nie?)... Czy na wykładach trzeba udzielać się coś od siebie... czy tylko sie słucha. Sprawdza się obecność? Bo są jeszcze ćwiczenia z tego co wiem - to są w mniejszych grupach w salach... i co wtedy robi sie na takich cwiczeniach? duzo trzeba pisać prac oraz je czytać. Czy zazwyczaj - pisze sie prace a sie oddaje do oceny!? Pzdr. dzieki za odp

ćwiczenia wyglądają mniej więcej jak lekcje w szkole, więc mogą pytać, do tablicy wybierać na oceny... a wykłady?? czasem puszczą listę ale to pic na wodę... jak jest nudny przedmiot to można olać i nie chodzić...

Gość robieme krecheeeee
ale to wszystko zalezy od kierunku, uczelni, a nawet od wykladowcy/cwiczeniowca

Na wykładach jak wyżej, albo w ogóle się na nie nie idzie:P a na ćwiczenia trzeba być przygotowanym z wcześniej zadanego przez ćwiczeniowca materiału i te w przeciwieństwie do wykładów są obowiązkowe:)

Gość wecfewfc
wecfewfc - bo chcę studiować psychologie i ak się zastanawiam...

Gość wecfewfc
tesco a co studiujesz jeśli mogę zapytać? Oraz inne osoby które się wypowiedziały...

Gość wecfewfc
?