Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bianka00000

ciaza czy nie

Polecane posty

Gość bianka00000

Witam. uprawialam seks bez zabezpieczenia, nie doszlo do wytrysku wewnatrz mnie. byl to moj 28 dzien cyklu a okres przewaznie mam 30-32 dnia, czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy? jesli ktos uwaza ze tak to powiedzcie mi cos o tabletkach 72 h po. czy sa na recepte, a jesli tak to czy moge ja dostac u lekarza rodzinnego czy tylko ginekologa?

Gość na 99 procent ciąży nie ma
Postinor jest wyłącznie na receptę od gina, ale nie sądzę, aby tobie był potrzebny. Jajeczkowanie jest na ogół 14 dni przed okresem +- 3 dni, więc nijak nie wychodzi ci ciąża

Gość na 99 procent ciąży nie ma
nie doczytałam, że nawet wytrysku nie było... Daj sobie spokój z tabletką PO :)

Gość bianka00000
wybaczcie moje pytanie godne 16-latki ale po raz pierwszy wspolzylam bez zabezpieczenia stad pytanie. troche stresu zawsze jest

Gość justsmile
Witam! Jestem w podobnej sytuacji jeśli chodzi o umiejscowienie stosunku w cyklu... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4170833 - Bianko, zajrzyj i zobacz opinie innych. Czy uważacie, że powinnam iść do ginekologa po 72h? Póki nie jest za późno...

Gość bianka00000
dzieki :)

Gość gruszkakula
Moim zdaniem możesz sobie darować tabletkę. To poważna ingerencja w organizm, a praktycznie nie ma powodu. Brak wytrysku i 28 dzień cyklu w zasadzie znoszą możliwość ciąży do minimum.