Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A*N*Y*T*R*A*M

start - 3 sierpnia 2009 r.

Polecane posty

Gość kese ra
Dziewuszki witam:) U mnie...61.5 kg:D Normalnie szok:) Wiec motywuje sie jeszcze bardziej jak mi tak waga spada he he;) Antygram jak tam:)??? waga:) ? :) Miłego poranka dziewuszki!

Dzień dobry :-) weszłam z rana na wagę :P i obecnie ważę 55kg może nawet parę deko mniej , wskazówka pokazywała odrobinę poniżej 55kg . Nie ma szału ale mi takie tempo odpowiada :D bo nie chodzę głodna i jem co lubię . Zjadłam trochę za dużo na śniadanie : - 4łyżki jajecznicy na szynce nie wiem ile kcal ale tak na oko z 200 - 4 chrupkie chlebki =81kcal - łyżka twarożku = 20kcal - kawa z mlekiem = 50kcal - łyżka musli + 50gram lodów = 100kcal myślę , że razem ok 400kcal Mam już na koncie 1h na rowerze stacjonarnym .

anytram gratulacje!! :) jasne, niech leci sobie wolno wazne ze w ogole spada. i zdrowo bez glodowania :) u mnie dzis tak jak przepuszczalam po wczorajszym dniu waga nic nie spadla a nawet podskoczyla o 0.1kg..;p ale oczywiscie dalej sie pilnuje.. milego dnia :)

Jestem z siebie dumna bo dzisiejszy dzień to był jeden wielki koszmar dla mojej psychiki . Na każdym rogu czekało tyle pokus (3 rodzaje ciast , ciastka itd...) i w dodatku wszyscy nakłaniali mnie do jedzenia , nasłuchałam się jaka to jestem blada :/ i mizerna i dostane anemii bo nie zjem ciasta :classic_cool: byłam trochę wredna ale postawiłam na swoim i już :P ok 11 zjadłam 2 jabłka - 100kcal ok 13 30 obiad (podgotowana wątróbka drobiowa , następnie podgrzana na patelni teflonowej bez tłuszczu + 1/2 kosteczki smaku (czosnek) i sałatka z pomidora i 2 łyżek jog. naturalnego kawa z mlekiem - 50kcal razem - ok 300kcal ok 16 zjadłam 2 chrupkie chlebki (42kcal) trochę twarożku (50kcal) wędlina - 125kcal plaster pomidora i cebulki -15kcal małe jabłko - 50kcal suma = niecałe 300kcal ok 18 kawa z mlekiem 50kcal 2jabłka - 100kcal ok 1200kcal dzisiaj zjadłam

ja sobie tak wlasnie siedze czytam.. nudzi mi sie.. glodna jestem ;/ a dzis chyba bylo troche ponad 1000 kcal.. ale mialam wielka ochote na slodycze.. a duzo tego mam na stole...no ale nie skusilam sie ;) nie wiem jak Was ale mnie to wkurza..to ciagle ..'oj zjedz.. nie przytujesz' .. zwlaszcza gdy naprawde nie mam ochoty, a nie ze dieta itp..

Gość Kese ra
Hejka dziewczynki:) Jestem zła na siebie bo sa dzisiaj urodziny mojej najlepszej przyjaciolki... i wypiłam 2 piwa..... wrrrr..wolałam juz te piwa niz jakies slodzone mocno drinki z mlekiem 3,5 procent... no ale i tak... zakrecona jestem bo malo jem od paru dni..a dzis rano kanapka z almette rzodkiewka i chrupkim chlebkiem na obiad o 13 fasolka gotowana na parze (sama !! zjadlam bez bulki z masłem;D)....i teraz te 2 piwa... byly piekne kanaki z baleym chlebkiem..skusilam sie na sama wedline...z pólmiska chuda..zeby nie bylo ,ze nic nie jem..kolezanka wazy 85 kg przy 165 cm wiec ja przy 62 kg..nie wiadomo z czego sie odchudzam;)... he he Wiec nie zrozumiała;) Dzis juz postaram sie kolacje lekka o 18 zjesc i basta;) Co najwyzej wieczorem przed snem herbatka bez cukru;)

oo wlasnie tak - przez to durne nakłanianie do jedzenia co chwilę wybucham i kłócę się z rodzinką :P Kese ra - gdybyś nie miała silnej woli to zjadłabyś o wieleee więcej , a tak nie wypadłaś najgorzej :) konsultaantka - i jak było nad morzem :)? U mnie dzisiaj tak se , stało się coś zdumiewającego PRZEJADŁY mi się LODY aż mnie dzisiaj odrzuciło i od samego zapachu i nie zjadłam :P hehe . Dzisiaj zjadłam : 8:30 *kawa z mlekiem 50kcal *kaszka manna na mleku (b. gęsta :/) + sok z jagód to było na pewno bardzo kaloryczne . pewnie z 500kcal :O zaliczyłam 80min na rowerze stacjonarnym . 12:00 *łyżka musli 40kcal * jabłko 80kcal * mleko 1/2 szklanki 70kcal 14:00 *100gram piersi z kurczaka podgotowanej w 2pomidorach + sól i pieprz + 2łyżki makaronu razem niecałe 300kcal *kawa z mlekiem 50kcal 16:00 *jabłko 70kcal o 1100kcal mam na koncie , o 18 zjem coś do 100kcal .

Ogólnie dzisiaj jest jakiś taki przygnębiający dzień , prawie 0 słońca , deszcz ... jesienna pogoda , a to dopiero sierpień ... właśnie jem kolację : *2chrupki chlebki (42kcal) *twarożek (40kcal) *2plastry pomidora + cebula (20kcal) *szynka (125kcal) suma = 225kcal , a miało być 100 :/ mam ochotę na kawę zbożową z mlekiem (50kcal) i zaraz sobie zrobię o 20 pojeżdżę 1godz. na rowerze stacjonarnym (może więcej jak mi się będzie chciało) .

u mnie porazka :(( oporowo dzis zwalilam diete..............:(((((((((((((((((((( glupia ja...:(((( yh..... jutro znowu od poczatku ale nie waze sie teraz codziennie.... nie wiem kiedy teraz stane na wage ale nie predko.... co ja dzis najlpeszego zrobilam .........bu:((((

Gość Kese ra
Hej dziewczynki:) Wiedziąłam dzis o 0,5 kg wiecej na wadze... nie wiem watpie czy od tego piwa... moze od tego ,ze naschodzi okres i w organizmie jest wicej wody:>? ehhhh..no ale dzis kolacja jeden chrupki chlebek..musze BARDZIEJ ta swoja diete ruszyc bo chce na dobre zejsc z tej 60.... Przy moim wzroscie optymalna waga byłaby 55 kg.. bo mam 168 cm...a tu do niej az 7 kg:/ łeeeeeee oooo własnie tak... jak to zawaliłas diete? jaka bombe kaloryczna zjadłas,ze az tak tragicznie? he he

oo wlasnie tak stało się i się nie odstanie ale dobrze , że nie poddajesz się. Aleee mam dzisiaj mega doła , chyba zaczyna mi się napięcie przedmiesiączkowe , jestem rozdrażniona i wszystko mnie irytuje do granic możliwości :( . 8 15 śniadanie to co wczoraj czyli kaszkę manną na gęsto + sok z jagód . ok 500kcal + kawa z mlekiem (50kcal) 11 30 II śniadanie : łyżka musli 40kcal 100ml mleka 60kcal 2małe jabłka - 80kcal suma = 180kcal 13 00 kawa z mlekiem (50kcal) 13 30 "obiad" 2chrupkie chlebki (42kcal) 1pomidor mały + cebula - (30kcal) 1 ogórek kiszony - (10kcal) twarożek - (50kcal) wędlina - (125kcal) suma = 260kcal 16 00 - 2małe jabłka (80kcal) 1chrupki chlebek (42kcal) 2plastry pomidora + cebulka (20kcal) + plaster szynki(50kcal) + twarożek(20kcal) suma = 220kcal ok 1200kcal już zjadłam :/ niby tyle kcal mi wychodzi , a czuję się ciągle nienajedzona i ociężała :O buuuuu nie wiem czy jeść jeszcze jakąś małą kolację czy dać już sobie spokój ...

poprostu mialam napad ..nie chodzi o to ze zjadlam ciastko czy dwa... yh..a tak ladnie mi juz lecialo..no coz...trudnoo..dzis tez nie zbyt dietetycznie ale juz nie jak wczoraj..mam nadzieje ze wpadne w trans i znowu bede miala taki zapal..dlatego wole nie wchodzic teraz na wage zeby sie nie zniechecic..bylam dzis na zakupach kupilam pare fajnych rzeczy.. ;) od jutra juz postaram sie 1000kcal..

Zeżarłam kolacje i to nie małą :classic_cool: 2chrupkie chlebki 42kcal wędlina - 80kcal twarożek - 15kcal troche sałatki pomidor , jog. naturalny , ogórek kiszony piperz i sól - 20kcal 3 małe jabłka - 100kcal suma = ok 280kcal Nie dam rady dzisiaj ćwiczyć próbowałam ale nic z tego bo strasznie boli mnie jajnik ałaaa :( jak co miesiąc gdzieś na tydzień przed @ . wrrr oo wlasnie tak - zbliża Ci się @? bo może stąd ten napad , ja przed mogłabym zeżreć zawartość całej lodówki .

ale tu cicho ;-) Przeżyłam szok :/ chwilę temu. Postanowiłam , że od jutra będę dokładnie liczyła ile kcal zjadam żeby wiedzieć na czym stoję . No to zabrałam się do roboty. 500gram musli ma 2000kcal , podzieliłam 500gram na 10porcji czyli każda ma 50gram=200kcal i naprawdę porcję wyszły niewielkie , jak sobie pomyślę , że jakiś czas temu jadłam pełną miskę musli (ze 100gram = 400kcal) do tego dodawałam jeszcze np. banana 120kcal + szklankę mleka 160kcal + kawa z mlekiem 50kcal to razem wyszło ok. 800kcal !!! SZOK :O a często jeszcze do takiej porcji jakąś kanapkę wcinałam :classic_cool: Od jutra będę o wieeele dokładniejsza ;) w liczeniu kcal Tak sobie pomyślałam , że dobrze by było zjeść 200kcal musli + 150ml mleka 3,2% - 90kcal do tego kawa z mlekiem 60kcal + łyżka dżemu niskosłodzonego 30kcal = ok 380kcal Zmusiłam się do 30min jazdy na rowerze st. :D zawsze lepsze coś niż nic

Dzień dobry ;-) jak na razie trzymam się planu : śniadanie : godz ok 7 40 - 8 20 o 7 40 zaczęłam pić gorąca kawę z mlekiem 50kcal - zajęło mi to ponad 30min :P właściwie taki gorący napój tak mnie nasycił , że w ogóle przestałam odczuwać głód . No ale zjadłam to co planowałam z zachowaniem dokładnych proporcji : 50gram musli 200kcal + 150ml mleka 3,2% - 90kcal + łyżka dżemu niskosłodzonego 30kcal = w sumie z kawą 380kcal II śniadanie o 11 30 - 150kcal o 14 30 obiad 350kcal o 17 30 kolacja 220kcal Jutro mniej mleka wleje do musli bo 150ml to troche za dużo , 100ml wystarczy czyli 60kcal śniadanie będzie = 300kcal ; II 150kcal ; ob 350kcal ; 250kcal + 2 normalne kawy z mlekiem i 1 zbożowa z mlekiem w ciągu dnia 150kcal = 1200kcal :P

nie nie bylam oprzed okresem.. ;/ juz nadrobilam zrzucone 2kg.. wiec moge zaczynac od wagi wyjsciowej.. jestem teraz w londynie u braci...chyba stopuje z ta dieta..bede jadla tak zeby sie najesc.. a jak wroce za 2 tyg do domu pomysle o cwiczneiach, w domu mam orbitrek.. i o diecie.. anytram- Ty sie nie poddawaj, dobrze Ci idzie i uda Ci sie :)

oo wlasnie tak - trzymam Cie za słowo , że za 2 tyg tutaj wrócisz mam nadzieje , że w ciągu tych 2 tyg. będziesz jadła w miarę ok ;-) Na II śniadanie zjadłam 1chrupki chlebek , 1 małe jajko , pomidor + cebula i kawa z mlekiem = 160kcal Na obiad zjadłam podgotowaną wątróbkę drobiową z cebulą bez dodatku tłuszczu , a do tego łyżka jog. naturalnego + 2 plastry pomidora i kilka plastrów ogórka kiszonego myślę , że niecałe 350kcal zjadłam . Teraz zjadłam kolację : i trochę przesadziłam z kcal : -4chrupkie chlebki 84kcal -3plastry szynki z warzywami hmm ok 100-120kcal -1małe jajko 80kcal -plasterki pomidora , ogórka kiszonego i cebuli 25kcal suma= ok300kcal Myślę , że zmieściłam się w 1200kcal ;-)

anytram - gdzie sie podzials ?? pisz jak Ci idzie?? ja jem normalnie, tyle ze sie ograniczm, jem wszystko w malych ilosciaCH i nie licze kcal. wroce do polski to zabiore sie..poki co te 2 kg ktore mi przybyly chce zrzucic..zeby wnie wrocic grubsza.......

konsultanka -> jak Ci idzie??  dziewczyny u mnie tatolan porazka..nie to ze wypadlam z diety to jeszcze zaczelam zrec slodycze.......;/ maskara... a na wadze.. 59kg:((((((((((((((( 4 kg do przoduuuuuu ..jezu ..

mi tez kiepsko szło miałam urlopik i nie bardzo chciało mi sie podczas wyjazdow poscic wczoraj wrociłam z wyjazdu dzis juz znow w pracy i na scisłej diecie bo trzeba dbac o siebie waga: 55kg tak jak było tak jest

to moje dzisiejsze meni: 1.danio brzoskwiniowe 2.banan 3.zupka chińska 4.jogurt naturalny z płtkami truskawkowymi fitelli juz sie załapałam dotopiku innych dziewczyn bo myslałam ze tu sie nik tnie odezwie ale bardzo sie ciesze ze jest tu ktos :-)

no jestem zalamana.. ;( kurde nooo...... te slodycze..nie umiem nad tym zapanwoac..wybilam sie jednego dnia, juz mi sie uroilo w glwoie ze spieprzylam calkowiecie i jem przez kolejne dni.... napycham sie wrecz...tego rezulalty mam .. ;////////// nie mam sily................

O NIE!!!!! :-P TAK BYĆ NIE MOŻE!!!! i wiesz co to nie twoja wina tylko nasza..... bo cie tu sama zostawiłysmy...... ale juz jestesmy i bierzemy sie w garsc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O wróciłyście :D ja tymczasowo aktywnie udzielam się na topiku "Studentki! wracamy szczuplejsze w pazdzierniku" U mnie tak sobie :/ zawaliłam weekend ale wczoraj i dzisiaj ok jem ok 1300kcal .