Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaszczur

czy jest mozliwe aby w taki sposob zajsc w ciaze??

Polecane posty

Gość jaszczur

witam was :) Mam z dziewczyna taki problem.. bylismy na wakacjach i pod prysznicem sposcilem jej sie na brzuch... czy jest mozliwosc zajscia w ciaze.. ?? dodam tylko ze z obawy szybko splokalismy wszystko.. i spoznia sie jej juz 2 dzien okres.. co mamy o tym myslec ?? prosze o opinie z gory dziekuje

Gość jak juz sie dowiedziales
,ze ten narzad nie sluzy tylko do sikania,to teraz poczytaj do czego jeszcze.

Gość jaszczur
nierozumiem.. mozesz wyjasnic ??

teoretycznie nie jest to możliwe, ale jeśli odrobina spermy dostała się do jej pochwy - to jest taka opcja. Ja uważam, że jednak wcale nie jest tak prosto zajść w ciążę :D Niech Twoja dziewczyna zrobi sobie test i będzie wszystko jasne.

Gość juz ci ktos wyjasnil
ze to nie mozliwe aby dziewczyna byla w ciazy. Potrzebny jest jeszcze stosunek aby nasienie dotarlo w odpowiednie miejsce.Dzieci nie biora sie "spod prysznica"

Gość jaszczur
no ja jestem dobrej mysli.. ale moja dziewczyna strasznie sie martwi.. rozumiem ja..chce skonczyc szkole i wszystko zaplanowac a nie tak wielki przyadek.. jesli ktos ma jeszcze jakies uwagi to prosilbym o pisanie co kazdy mysli :) dziekuje bardzo

Gość oj dzieci dzieci........

Gość ale masz dającaaaa
napewno nie, ale jak twierdzi, że jest w ciąży to widocznie później innemu dala a ciebie zrobi ojcem.

Gość proponuję
Nie napisałeś czy byłeś w środku, bo jeśli tak , to jest to bardzo możliwe. Czasem dochodzi do tak zwanego kropelkowania, które jest całkowicie niewyczuwalne i zapłodnienie jest możliwe. Proponuje dokształcić się zanim rozpocznie się współżycie.

Gość jaszczur
nie, nie bylem w srodku :) tylko tak jak napisalem :) to byla masturbacja :)

Gość jaszczur
co do kogos kto napisal to cos 2 wypowiedzi wyzej to - zapewne masz juz takie doswiadczenie skoro mowisz ze tak jest... musiala Ci tak jakas zrobic i teraz myslisz ze wsyztskie dziewczyny tak robia :) no ale coz ja mam to szczescie i moja dziewczna tak nierobi :) przykro mi ze musialo Cie to spotkac :)