Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anelka_73

nierówny homoseksualizm

Polecane posty

Gość Anelka_73

Byłam wczoraj na parapetówce u znajomych i w pewnym momencie ktos zapragnął ogladnąć wieczorne wiadomości. Przy przezucaniu kanałów trafiliśmy na reklamę jakiegos telefonu 0-700..., w której były pokazane pieszczoty dwóch kobiet - no i wywiązała się dyskusja na temat homoseksualistów. Jak myślicie czemu generalnie ludziom łatwiej przychodzi zaakceptować widok 2 kochających się kobiet, niż 2 mężczyzn???

Gość nwsd
bo faceci napalaja sie na lezby

Gość Anelka_73
No ale na spotkaniu były też kobiety o dość jednoznacznych poglądach i mimo wszystko przyciśnięte do muru stwierdziły, że bardziej zaakceptowałyby homoseksualizm swojej córki niż syna. Facetów jeszcze można zrozumieć, bo widząc taką scenę chętnie wzięliby w niej udział - może nawet mają takie fantazje erotyczne - że kochają się z 2 kobietami (a może nawet z większą ilością) naraz.

Jedna na ga kobieta to już fajny widok, a dwie to podwójna przyjemność. Jeszcze jak się nawzajem pieszczą, to faceta jeszcze bardziej podnieca. Widok nagiego faceta nie jest generalnie podniecający (nawet dla kobiet), a jak się dwóch takich zabawia ze sobą, to są oni bardzo niemęscy i nawet kobietom się to nie podoba. :(

Gość Anelka_73
Ciężko mi cokolwiek powiedzieć o odczuciach na widok 2 facetów uprawiających seks - nigdy nie widziałam takiej sceny. Niemniej jednak wyczuwam tak "po babsku", że musi to być bardzo brutalne. No nie wiem, takie mam odczucia.

Amant - czy sugerujesz, że Ty byś nie miał nic przeciwko temu, żebyś Ty uprawiał seks z innym facetem? No tak sugeruje Twoja powyższa wypowiedź. I tylko żeby Twojej partnerki przy tym nie było, he he. :P

"Wredniak Paskudny Amant - czy sugerujesz, że Ty byś nie miał nic przeciwko temu, żebyś Ty uprawiał seks z innym facetem? No tak sugeruje Twoja powyższa wypowiedź. I tylko żeby Twojej partnerki przy tym nie było, he he. " Ja pisałem żebym nie miał nic przeciw temu żeby jakieś inne chłopy robiły:P.

Gość Anelka_73
No też i przez to, ale poza tym jakos tak natura urządziła, że raczej mężczyzna jest stroną dominującą. A jak się zbierze dwóch takich "byczków" - hihi - to muszą się odbywać nie lada zapasy.

Amant - tak obiektywnie patrząc, co w każdej chwili gdzieś na świecie jakichś dwóch facetów uprawia ze sobą seks. I Nic Ci do tego zresztą. Twoja wypowiedz ma sens tylko wtedy, jak Ty jesteś przy tym - a zatem albo się przyglądasz, albo uczestniczysz... :P

"Wredniak Paskudny Amant - tak obiektywnie patrząc, co w każdej chwili gdzieś na świecie jakichś dwóch facetów uprawia ze sobą seks. I Nic Ci do tego zresztą. Twoja wypowiedz ma sens tylko wtedy, jak Ty jesteś przy tym - a zatem albo się przyglądasz, albo uczestniczysz... " Nie chodzi o to co kto ma do tego ale jaką ma opinie o tym:P.A wielu co nie ma nic do tego wcale takich aktów nie toleruje:P.

Ale zwrot "nie mam nic przeciwko temu" sugeruje osobisty stosunek do danej rzeczy. Przecież jakbyś napisał, że "masz coś przeciwko takim zachowaniom", to i tak byłoby to tylko samo suche stwierdzenie - w niczym nikomu byś nie przeszkodził (tej hipotetycznej gejowskie parze). Oni i tak by robili swoje. :P