Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła na męską głupotę

Mój ex się ożenił!

Polecane posty

Jestem w szoku. Co za surwysyn! Rozwiedliśmy się 6 miesięcy temu. Przyczyna - odkryłam, że ma kochankę. Chciał wrócić ale się nie zgodziłam i wniosłam sprawę o rozwód. I dobrze zrobiłam bo dosłownie dzień po złożeniu papierów rozwodowych (o czym jeszcze mój ex nie wiedział) zadzwoniła do mnie kochanica z radosną nowiną. ;) No i ożenił się z nią. I krzyż im na drogę. Ale.... Przyszedł wczoraj do córki z obrączką na ręku. Mnie zamurowało a córka pyta dlaczego nie zdjął obrączki skoro już nie jesteśmy małżeństwem. A On, że to nowa obrączka bo ożenił się z Kasią (kochanką) w zeszłą sobotę! Rozumiecie... Nie zaprosił na ślub własnego dziecka. Nawet nie poinformował. Córka się rozpłakała a On się zaczął głupio tłumaczyć, że nie było przyjęcia ani uroczystej ceremonii tylko Oni i świadkowie. Szkoda tylko, że babcia (ex teściowa) dziś nas odwiedziła i pokazała córce zdjęcia ze ślubu na którym WCALE A WCALE nie było ponad 70 gości i hucznego przyjęcia w knajpie. Myślałam, że gnój będzie miał więcej klasy i rozwodząc się ze mną nie rozwiedzie się też z dzieckiem. :O

Gość Magicca
Z tego co piszesz, wcale sie nie rozwiadl z corka. Odwiedza ja przeciez, babcia takze. Wiec o co chodzi? Mam wrazenie, ze on wiedzial, ze dziecka nie puscisz na ten slub i dlatego jej nie zaprosil. Ziejesz nienawiscia, co wyraznie widac. Wyluzuj kobieto:) Zycie toczy sie dalej, czy tego chcesz, czy nie.

bezczelna świnia z tego Twojego eks... nawet żadnych skrupułów nie ma przed Tobą i dzieckiem ..:-( jak jeszcze raz do Was przyjdzie, zamknij mu drzwi przed nosem i powiedz - paszoł won :-D

Magicca ... a co tu ma do tego, czy puściłaby, czy tez nie ? Tatusiowi wypadało poinformować córkę ( nie wiem ile ma lat córka ) o swoim ślubie . Po takim numerze jaki wywinął córka też się powinna na niego wypiąć ...

Kobieto. Zieję nienawiścią bo mieszka od nas 10 minut samochodem a odwiedza dziecko RAZ w miesiącu. Mimo, że ustaliliśmy, że wtorki i czwartki są dniami odwiedzin a co drugi weekend może zabrać córkę do siebie. I co z tego jak przyjeżdża raz na 4 tygodnie a na weekend nie zabrał jej ani razu. Początkowo sama dzwoniłam i prosiłam by ją gdzieś wziął bo za nim tęskni, Ale On nigdy nie miał czasu. W końcu przestałam dzwonić. Nie puścić jej. Córka ma 14 lat. Jeszcze bym jej sukienkę kupiła i do fryzjera wysłała. Byle tylko była szcześliwa. Bo dla mnie jest najważniejsza. Ale dla ojca widać nie jest na tyle ważna, by uczestniczyć w jego ślubie. P.S. Ja od 4 miesięcy spoytkam się z mężczyzną. Nie żyję nienawiścią i zazdością o ex męża. Żal mi dzieciaka bo tatuś potraktował ją jak śmiecia. I TAK... zieję nienawiścią bo moja córka od 14 płacze!!!

a mi sie wydaje,ze to prowokacja.Co teściowa przyszla fotki ze ślubu pokazac,wiedząc,ze jego córki na weselu nie bylo i że nikt nei wiedzal o slubie?śmieszna prowokacja i do tego,ze od razu nie odwiedza cówki,ściema

współczuje, ale co nie zabije, to wzmocni ja z ojcem nie utrzymuje kontaktu od lat 9, z tego samego powodu- bo się na mnie wypiął wiem, że to bardziej jego strata niż moja Twoja Córka widzi i rozumie, nie schowasz Jej pod parasol ochronny, w wieku 14 lat ma się już wypracowany obraz rzeczywistości ciesz się, że odcięłyście się od takiego typka i razem z kochanką są siebie warci

Gość Ktoś taki
Najgorsze jest to, że córka cieerpi za frajera i obwinia siebie za zaistniałą sytuację.

Babcia myślała, że Asia została zaproszona i nie przyszła. Była przekonana, że wiedziała, że tata się żeni. Przyjechała dzisiaj bo wczoraj miała 55 urodziny i wnuczce tort przywiozła. Ex odwiedził córkę często podczas separacji, później rzadziej zaraz po rozwodzie, teraz (od jakiś 3 miesięcy) raz w miesiącu (25 maj - 2 lipiec - i wczoraj 1 sierpień). Wiem bo każę mu podpisywać kartki przy odwiedzinach bo podczas separacji (jak się dostał papiery rozwodowe) groził mi, że zabierze mi córkę... więc nie chcę pomówień o utrudnianie kontaktu. I mnie na spotkaniach nigdy nie ma. Nie chce, by czuł się skrepowany i przez to rzadziej odwiedział dziecko. Ale to jak widać i tak nie działa.