Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o zdanie

Bole brzuszka 4 miesiac

Polecane posty

Gość prosze o zdanie

Jestem w 4mc tygodniu mam jakies dziwne bole brzuszka jakby promieniujace do tylu plecow nie bardzo silne ale wzielam nospe i nadal sa...nie chce panikowac ale czy to normalne?

Gość czuje dokladnie to samo
taki sam rodzaj bolu i miesiac ciazy tez sie zgadza. moj lekarz mowi, ze to nic zlego, z ciaza wszystko ok. A ja i tak sie martwie, bo kzdy z nich mowi co innego :(

Gość czuje dokladnie to samo
to w 4 miesiacu czy tygodniu jestes?

Gość prosze o zdanie
przepraszam w 4 miesiacu

moja kolezanka miala bole podbrzusza w 4 mieisacu - lekarz kazal sie nie przejmowac tylko brac nospe 3 razy dziennie, ale to nie pomagalo w koncu poszla do innego lekarza i ten stwiedzil obnizona szyjke macicy i kaze lezec przez najblizszy miesiac - a pozniej sie okaze

Gość jestem w 39 tc
Wydaje mi sie, ze to normalne. Ja tez mialam takie bole. Macica rosnie, wiazadla sie rozciagaja itd., wiec wydaje mi sie, ze wlasnie to odczuwasz (tak jak ja czulam), takze nie martw sie, bo stres dla maluszka nie jest dobry. Trzymaj sie i nie martw sie. Na pewno jest wszystko ok :)

Gość prosze o zdanie
No jak nie plamie i nie mam silnego bolu to chyba normalne tak jak przy miesiaczce mnie boli tylko nie skurcze nie wiem jak to nazwac inaczej....:(

Gość jestem w 39 tc
Dokladnie. Jak nie plamisz i nie masz silnych boli to jest wszystko ok. Naprawde. I nie nakrecaj sie, a jesli dalej bedziesz nie pewna to idz lub chociaz zadzwon jutro rano do swojego lekarza.

Gość prosze o zdanie
No oki dzieki dziewczyny :D poprostu poleze martwie sie bo mam krotka szyjke macicy po zabiegu ale w srode do lekarza to nie musi oznaczac najgorszego...